Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż za granica

Polecane posty

Gość gość

Hej kobietki nie wiem co robić i co o tym myslec.. Jestem z mężem półtora roku po slubie.. Jakieś półtora miesiąca temu wyjechał za granicę i się zaczęło wieczne awantury bo jak nie odbiera telefonu to nie ma czasu żeby pogadac.. rozmawiamy może tylko że dwie minuty dziennie.. Wkurza mnie to bo wiecznie słyszę że siedzi jak nie u kolegi to jakieś urodziny są jak nie koleżanki to kolegi.. Jak chce z nim pogadać to mi tłumaczy że on też chcę mieć czas dla siebie.. Cała wypłatę przepietdolił na głupoty tak że teraz ja muszę mu dać żeby miał za co przeżyć do następnej ... Powiedzcie mi co ja mam robić ?

Gość gość
Rozwód?

Gość gość
Rozwód nie bo mamy 5 dzieci.

Gość gość
Nie mamy 5 dzieci tylko jedno.. Pytam się szczerze.. kocham go ale to powoli mnie wszystko przerasta..

Gość gość Piotr
To Ty też go zdradzaj. Jaką lubisz pozycję? ;)

Gość gość
Na jak długo pojechał?

Gość gość
Na 10 lat.

Gość gość
Ja na pewno nie wyslalabym mu pieniędzy. To po pierwsze. A po drugie nie dzwoń, zaczekaj chwilę, niech się ogarnie i sam odezwie. A dlaczego pojechal? Jak Wam się ukladalo?

Gość gość
Jaja sobie robisz? Ty będziesz mu kasę z Polski wysylalala? Nie rób z siebie idiotki, a jemu każ pakować manatki i wracać natychniast

Gość gość
Nawet nie musi Cie zdradzac. Poprostu na odległość wiezy słabną. Na poczatku jest tęsknota, a pozniej przyzwyczaja my sie do braku drugiej połówki kolo nas. Norma na wyjeździe, który trwa dłużej :)

Gość gość
Pojechał bo w tym kraju (czyli w Polsce) nie ma pracy dla ludzi z jego wykształceniem. W sensie seksualnym układało nam się idealnie, był seks w gumce raz na 2 tygodnie.

Gość gość
Koles wyjechał 1.5 miesiąca temu, to i jakim osłabieniu więzi Ty mówisz? Poczuł wolność to się bawi, szkoda ze zapomniał że dziecko ma

Gość gość
Dziecko nie jest jego, zaadoptowaliśmy.