Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem czy jestem w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam . A więc moja historia wygląda następującą . Z reguły @ Mam regularną. Trwa ona 3 maksymalnie 4 dni . Pierwsze 2 dni koszmar później już z górki . Okres miałam od 3 lipca do 6 następnie trochę nas poniosło z moim partnerem i 14 , 15 i 20 lipca kochaliśmy się bez zabezpieczenia i skończył we mnie. Zaczęłam się dziwnie czuć osłabienie ciągle zmęczenie wieczorem gazy codziennie bolało mnie podbrzusze i dzień przed spodziewana miesiączka zrobiłam 2 testy wyszły negatywne co więcej ja nie goraczkuje nawet gdy jestem chora A od pewnego czasu temperatura A szczególnie w popołudniowych godzinach od 37.1 do 37.5 . Spodziewana @przyszła w dzień w którym miała nadejść czyli 28 lipca Ale jest dziwna skapa A z reguły 2 pierwsze dni to potop szwedzki i trwa nadal . Zaobserwowalam również że pojawiły się żyły na moich piersiach idące od sotkow nie są jakies mega widoczne Ale widać je . Odrzucilo mnie od alkocholu i od słodyczy A jak myślę o moim ukochanym daniu którego nigdy nie odmawialam aż mi nie dobrze No i jazda autobusem zaczyna mnie strasznie mdlic wtedy . Zapisałam się do ginekologa Ale dopiero na 9 sierpnia . Nie nastawiam się na ciążę Ale gdybym w niej była to wraz z moim partnerem będziemy bardzo szczęśliwi . ;) . Przepraszam za tak chaotyczna historię Ale to pierwszy kiedy pisze na jakim kolwiek forum . Może któraś Kobietka miała podobny problem ;) pozdrawiam I z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Gość gość
Skonsultuj sie z lek.

Gość gość
Czekam na wizytę . Niestety dopiero 9 sierpnia mam

Gość gość
Może ktoś miał podobną sytuację? Będę wdzięczna za każdą odpowiedź

Gość gość
na 200% ciąża, gratulacje

Gość gość
gość dziś puknij sie w leb. dziewczyna chce dzieciatka, nie rob pustej nadziei. Autorko trzymam kciuki by bylo to dzieciatko.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi . Nie robię sobie nadziei żadnej na dzidzie. :) . Jesli będzie będziemy się cieszyć:) jesli nie będzie nic się nie stanie:) . Poprostu trochę zaniepokoily mnie sygnały jakie wydaje mój organizm . A niestety na wizytę trzeba czekać .. .

Gość gość
Idz zrobić bete i bedziesz wiedziec ;/

Gość gość
Niestety na razie nie mam możliwości wykonania bety , A więc zostaje mi tylko czekać na wizytę u ginekologa .