Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brackabracka

Test negatywny jest jeszcze szansa?

Polecane posty

Gość Brackabracka

Jestem w 36dc, ale moje cykle nie są do końca regularne, zwykle trwają one 29-32 dni. 5 dni temu byłam pewna, że @ jest tuż, tuż, bolał brzuch, miałam gazy (zawsze tak mam przed i na początku okresu), ale jest czyściutko. Zrobiłam test sikany wczoraj w ciągu dnia - nic, dzisiaj rano - nic, nawet cienia cienia. Z tym, że od tych kilku dni bolą mnie piersi przu dotyku, mam biały, dość obfity śluz (i cały czas uczucie wilgoci, ale równie dobrze może to mieć związek z upałem :P), co jakiś czas kłucie jajników (czego przed okresem do tej pory nie zaobserwowałam), mam zaparcia i lekki ból podbrzusza, stan podgorączkowy. Czy myślicie, że jest jeszcze szansa (przypuszczam, że minęło z 17 dni od owulacji), że to jednak ciąża, a testy są po prostu zbyt mało czułe? Czy może bardziej prawdopodobne, że się rozregulowałam i niepotrzebnie nakręcam? :( Miała któraś tak, że test wyszedł pozytywny dopiero kilka dni po terminie @, a wcześniej negatyw?

Gość Brackabracka
Lubię wąchać bąki kloszardów z dworca pkp

Gość Paczapaczka
Powiem tak, miałam podobnie z tym, że test wyszedł mi błędny chyba bo miałam jedną i pół kreski. Po tygodniu od zrobienia testu rozbolał mnie brzuch aż się zgięłam w pół i bach @ Nie wydaje mi się by byłaś w ciąży. Pewnie masz jak ja i za tydzień dostaniesz @

Gość gość
Szansa jest zawsze. Ja mialam swoj pozytywny z owulacji w 50 dniu cyklu :-) Tez mam nieregularne miesiaczki ale jak spóźniała mi sie juz 3tyg a testy wychodziły negatywne poszlam do lekarza, pani dr po usg powiedziała ze zbliża sie owulacja wiec na pewno ciazy niema ale moze jescze byc zebysmy sie wzielismy do roboty. Zaskoczylam.

Gość Paczapaczka
Wolisz aromat biegunki czy zatwardzenia?

Gość Brackabracka
^Hehe, 2007 rok dzwonił - mówił, żebyś się wrócił do niego z tymi dowc****i, turbośmieszku-podszywaczu. :)

Gość Pajeczynka
Najlepiej zrobic bete wtedy jest 100% pewnosci. Ja np. mialam tak ze 2 dni po @ byla jedna smutna kreska a 2 dni pozniej juz 2 tylko ledwo widoczna ale nie wiem kiedy mialam owu, bo wtedy tego nie sprawdzalam

Gość gość
13.01 beta ci niczego nie zagwarantuje. Ja w piatek mialam 150 a tydzien pozniej 40

Gość gość
Mam tak samo jak ty autorko. Dokladnie te same objawy. 17go w dniu planowanej miesiaczki zrobilam test i wyszedl negatywny,2 tyg pozniej juz pozytywny. Byc moze jest jeszcze za wczesnie,odczekaj tydzien dwa.

Gość Barckabracka
^Dzięki, czyli jest nadzieja. Oby to było to. :)

Gość gość
Ty umiesz czytac? Tym laskom pozytywne blade kreski wychodziły 2 dni po terminie a ty jesteś już 4 i nadal nic. Przestań się łudzić

Gość Brackabracka
No polemizowałabym, kto tu nie umie czytać. Dziewczyna wyżej napisała, że pozytywny wyszedł dopiero 2 tygodnie po terminie @, a nie 2 dni, mądralo.

Gość gość
I tak nie jesteś w ciąży. Przycupne na wątku i poczekam na twoje rozczarowanie

Gość gość
Nie słuchaj się tej frustratki. Nie denerwuj się tylko spokojnie odczekaj i zrób test. A nawet jak będzie negatywny to nie spinaj się tylko wyluzuj a w końcu się uda:-) najlepiej to jest nic nie planować wtedy samo wyjdzie :-D

Gość gość
Dzien po spodziewanej miesiaczce test czysty. Czulosc testu 10. Dopiero kolejne 5 dni pozniej slana kreska. Czulosc 25. Im pozniej dwie kreski od spodziewanej @ tym ponoc lepiej

Gość gość
I co dalej negatywne testy? Ile będziesz się jeszcze łudzić?

Gość gość
Twoje cykle są jak najbardziej regularne więc nie wkręcają się w to co było u innych. Odczekaj kilka dni i zrób test z porannego moczu.