Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćpodpowiedzcie

Panowie czy tak to jest?

Polecane posty

Gość gość123543
Dymańsko w ci/pkę to najlepsza rzecz, dla mnie nie ma nic lepszego, no chyba, że na zmianę w dwie pi/zdy ;) A wypociny Autora/ki, to próba udowodnienia czegoś na siłę. Sugeruję chorobę psychiczną (ile można upierać się przy jednym i nie słuchać przeciwstawnych głosów) lub wielki ubaw z wkręconych w dyskusję...

Gość gość
Pytanie z pierwszego postu: "Czy to prawda, ze wchodzac w pochwie, czujecie stymulacje, jakies tam tarcie u samym jej wejsciu? Po wejsciu glebiej nie ma odczuc ? A zoladz nie jest dotyka.i stymulowana? Ja czuje stymulacje penisa w każdym ruchu, najbardziej na żołędzi. "Penis rozpycha scianki, po czym zoladz zostaje bez stymulacji?" Kto ci takich bzdur naopowiadał? Patrz wyżej. "Co jest powodem ze mezczy,na czuje samo wejscie pochwy a na zoladzi i dlugosci "pustke"?" - ma jakiegoś penisa-krasnala albo rozepchaną kobietę.

Gość gość
Tak choroba psychiczna bo sugeruje sie tym, co tutaj napisano. Wlasnie biore jak widac pod uwage co tutaj napisaliscie . Chyba nie czytasz ze zrozumieniem . Strone wczesniej odpowiedzialam na Twoja woadomosc

Gość gość
15:30 nie klamie mnie Pan? Ja juz nie wiem co jest specjalnie a co nie. Kilka stron wczesniej faceci napisali calkiem co innego.

Gość gość
Tak sobie mysle, nawet jesli nie potrzebujecie stymulacji po calosci tak.jak ktos wczesniej zaznaczyl, to co moze oferowac lepszego pochwa? Slabszy uscisk czyli doznania. ...

Gość gość
ciepło i rozkoszny poślizg

Gość gość
Po czym ten poslizg jak niewiele co was dotyka? .cieplo to chyba mit.

Gość gośćfacet123
kuźwa, nie mogę....hahahah, ale ubaw z tego trolla, hahah teraz próbujesz podważać poślizg w cipce? podważać ciepło wnętrza ludzkiego ciała? dawaj jeszcze, więcej osób się pośmieje

Gość gość
Nie no poslizg jest, tylko po czym.. Penis misialby byc chlodny aby poczyluc roznice temperatur.

Gość gość
Tak jeszcze przemyslenie. Moze ktos jeszcze nie uznal mnie za trola.. Nawet jesli jest tak jak Pan naposal, i pochwa dotykabsciankami,tonrobi to z rozna sila, zawsze ktoras ze stron zrobinto slabiej. To takie a moze sie "trafi" i poczuje lepiej. Czyli mechanizm i skutecznosc ma najslabsza. Racja?

Gość gość
Szkoda ze juz Pan nie chce pisac :(

Gość gość
To w koncu jak to jest, jak sie odbywa... prosze napiszcie.

Gość Takaonaona
A ja sie w ogole zastanawiam czy facet moze wyczuc czy i gdzie dotyka,szczegolnie w ruchu?

Gość gość
Tu juz nikt nie odpisze. Wszyscy się kapnęli ze autor jest chory .

Gość gość
Chyba raczej ludzie ktorzy palaja taka nienawiscia zamiast wytlumaczyc. Takie czasy, jeden sie drugim nie przejmuje. Latwiej obrazic. Autorka. Ta kopnieta.

Gość gość o podobnym zdaniu
Jeśli facet jest inteligentny, to czuje i wie jak i gdzie posunąć, żeby kobiecie i sobie zrobić dobrze. Jeśli kobieta wie jak pracować mięśniami kegla, wie jak sprawić przyjemność mężczyźnie. Krąg się zamyka. :)

Gość gośćfacet123
Widzę, że autor/ka nie odpuszcza i koniecznie topic podbija. Już tłumaczę dlaczego nikt nie odpisuje: bo każda wypowiedź świadczącą o tym, że facet czuje, czerpie wielka przyjemność fizyczną z penetracji cipki nie jest przyjmowana do świadomości autora/ki. Zaraz znów w swoim stylu skomentuje post "gościa o podobnym zdaniu" i postawi tezę, że w cipkę jest Lipnie.

Gość gość
"Jeśli facet jest inteligentny, to czuje i wie jak i gdzie posunąć, żeby kobiecie i sobie zrobić dobrze. Jeśli kobieta wie jak pracować mięśniami kegla, wie jak sprawić przyjemność mężczyźnie. Krąg się zamyka. usmiech.gif" Czyli pochwa nie dotyka wszedzie czlonka, nie przylega a trzeba kombinowac zeby bylo dobrze, szukac katow i pozycji. O to pytam nie wiem czemu tak ciezko to bylo przyznac . Nie wystarczy wsadzic aby byly odczucia , i nie na calosci. Czyli jest to trudniejsze niz w innych formach.

Gość gość
A gdzie ktos napisal o niej w superlatywach fizycznie? Nic nie widze. Bardziej, ze trzeba sie starac i kombinowac. To sprobujmy , piersi zaciskasz i jest rowo przyjemnosc rozlozona na calym czlonku, prawie to.samo reka. W pochwie nie ma.uscisku,jaka roznica oprocz tego ,ze odczucia sa slabsze inie rozlozone wszedzie? Penis w pochwie nigdy nie dotyka obu scianek , zreszta dla niektorych dotyka samo.wejscie a dalej czuja pustke. Czy kazda pochwa taka jest? Nie podbijam... po prostu nie potrafie o tym nie myslec i tego zrozumiec.

Gość gośćfacet123
A nie pisałem...już się do czegoś przyczepiła i biedna pisze "nie potrafie o tym nie myslec i tego zrozumiec" Przejrzyj tematy na tutejszym forum: "problem z przedwczesnym wytryskiem", "kobieta ma problem żeby dokończyć mi ręką" - ciekawe dlaczego faceci mają przedwczesny wytrysk TYLKO w cipce a nie ręcznie czy też oralnie. O tym nie pomyślałaś? Wnioskuje, że ty kompletnie nie wiesz co to seks. Właśnie w nim o to chodzi, by kombinować, szukać pozycji, bawić się tym a nie "wsadzic aby byly odczucia" "To sprobujmy , piersi zaciskasz i jest rowo przyjemnosc rozlozona na calym czlonku, prawie to.samo reka." G****o prawda, że miedzu piersiami jest równo i przyjemnie, ściśnięte są tam gdzie są dłonie, sucho, trzeba jakimiś żelami bądź śliną nawilżać. Ręką? Ręka ma szer. 6-8cm i nierównomierny uścisk a gdzie reszta penisa stymulowana? Trzeba ruszyć rączką a wtedy pozostałe cm niestymulowane - zatem lipa.