Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takimiku

Dyskusja na temat TBDL (prosiłbym o zero obrażania)

Polecane posty

Gość Takimiku

Temat specjalnie zrobiony dla "dzieciarni". Zero wyzywania i obrażania, każdy ma mieć dystans do innych. Opisujcie swoje historie z pieluchami lub innymi rzeczami związanymi z TBDL. Pytania o rady mile widziane.

Gość gość
No czekam już na te wszystkie poważne posty spragnionych wiedzy i akceptacji dzieci. Czekam na tych wszystkich ,,TBDL" ukrywających się w całej Polsce. Nie no żatruję oczywiście bo jeszcze bachory w to uwierzą. Nie widzę sensu w tworzeniu kolejnego tematu dla dzieci, o ile dobrze sobie przypominam są już ze 3. Po cholerę tworzyć nowy ? Aaa no tak, zapomniałem, to zieciarnia z kafeterii, tu nie ma logiki czy jakiegokolwiek sensu. Tu jest tylko dzieciarnia.

Gość gość
Dewiacje się leczy a nie opisuje w necie. Chyba że w jakimś darknecie.

Gość gość
Zgadzam się z dwójką przedmówców, dewiacje dzieci - taaa chyba za mało macie zadania domowego i wymyślacie sobie różne udziwnienia. Nie wiem jak bym zareagował gdybym się dowiedział że mój syn czy córa zakłada sobie pieluchy i jeszcze w nie robi. Na pewno odciąłbym winorośli internet i skończyły by się całe zabawy w niemowlęta. Sam jestem ABDL od przeszło 20 lat, ale żeby dzieci chciałybyć traktowane jak dzieci, nie no bez jaj. Tu się przeda psychiatra a nie jakiś gówniany temat na forum.

Gość Takimiku
Prosiłbym żebyście się (za przeproszeniem) NIE WPIERDALALI W CZYJEŚ ZYCIE KURWA.... Boże święty może to nie dotrze do waszych małych móżdżków ale jezuuu dystansu trochę... Takie mówienie "noo jakbym był twoim ojcem to bym ci odciął internet. to się leczy to nie jest normalne" jest na poziomie tak niskim ze tego się nie da pojąc.. Dla ciebie to nie jest normalne może ze osoba która ma 12-13 lat robi pod siebie bo to lubi.. GDZIE WY WIDZICIE W TYM PROBLEM? Ciekawe co by było jakby ktoś się wp*****lał w wasze życie hm? A i dla niektórych co twierdzą że psycholog jest potrzebny takim ludziom... myślicie że psycholog.. nie wiem.. ma jakieś nadprzyrodzone moce które nagle coś zdziałają? Sami sobie odpowiedzcie...

Gość gość
Ja p*****le co to za lament... Co za bulwers!!! Wiesz jeśli nie potrafisz przyjąć krytyki do siebie to proponuję nie udzielać się na forach na którym są ludzie. Jak widzisz ludzie ani nie są zainteresowani Twoim tematem dla TBDL a z Ciebie mają bekę. Gratulację. A tak na poważnie to nie dziwię się że nawet dzieci takie jak ty mają Cię w d***e, to nie oczekuj że ktokolwiek dorosły potraktuje Cię poważnie! Tak właściwie to ile ty masz latek?

Gość Takimiku
Mam 13 lat. Bulwers dlatego ponieważ w*****a mnie to jak ludzie sie wp*****lają w czyjeś sprawy itd.

Gość gość
13 latek, i teraz wszystko jest już jasne. Jesteś po prostu dzieckiem, trollem któremu się nudzi. Bardzo mało wiesz o świecie i bardzo mało jeszcze przeżyłeś. Idź się pobawić na placu zabaw jak inne dzieci a ABDL zostaw dorosłym. To nie tematy dla dzieci w Twoim wieku. Szczerze mówiąc to nawet mi Ciebie żal, musiałeś mieć naprawdę c*****e dzieciństwo że jako 13 latek czyli nadal dziecko chcesz na powrót stać się dzieckiem. A teraz bądź grzecznym chłopcem i idź się pobawić w swoim pokoju gdy dorośli rozmawiają. Nie masz nic do powiedzenia i jako 13 latek nie jesteś tu mile widziany, niezależnie jak sobie nazwiesz temat .

Gość gość
na mor'de ze zaloz ta osr'ana pieluche debIku

Gość Takimiku
Kto cie uczył takich słówek?

Gość gość
Szkoła, życie, studia, praca. Zrozumiesz jak będziesz starszy dzieciaku. A ty lepiej nie przeklinaj bo ci mama da szlaban na bajki i nie będzie dobranocek. Czemu ty wciąż tutaj jesteś ? Nie wyrażamy się jasno ? Nie chcemy Cię tutaj, nie będziemy się z Tobą bawić i nikt z nas nie chcę się z Tobą spotkać! Wróć jak będziesz miał 18 lat. Teraz wyświadcz śwatu przysługę i s********j stąd gówniarzu. Zrozumiało ?

Gość Takimiku
A czy ja kiedykolwiek pisałem że chce sie spotkać? Poziom rakowiska w sumie na takich tematach już został wyj****y poza skale więc nic tu już nie zdziałam tylko pozostała ewakuacja

Gość gość
No na reszcie to do niego dotarło, nareszcie s*******a. Ludzie mamy zwycięztwo w walce z bachorami hahahah!!!!!! Szybko, trzeba zorganizować paradę. Dzieciak zrozumiał w końcu że go tu nie chcemy !!!! Efekt wow został osiągnięty. oj jak ja lubię się z tymi szczylami droczyć, za każdym j*****m razem jest dokładnie tak samo, napierw hojrakuje jaki to on nie jest i że też jest ABDL tylko ma niedorozwój i jest TBDL... A potem i tak s********ją, k***a uwielbiam te ameby umysłowe. Życzę szykiego s*******ania Krzysztof

Gość Takimiku
Ja i tak tutaj bede patrzec jak tutaj rakowisko rosnie przez was "dorosli ludzie" Pozdrawiam ;) Takimiku (yt: Takimiku)

Gość gość
Ok. Patrz sobie na nas, ok zaglądaj tu sobie ale nie pisz, nie udzielaj się, po prostu oszczędź sobie bycia wyśmianym. Ty jak każdy bachor traktujesz to forum i ABDL jakby było strasznie poważne podczas gdy ja i inni robimy sobie z Ciebie po prostu jaja. Ale w sumie to i tak składam Ci szczere gratulacje, już dawno na forum nie było takiej g****o_burzy i takiego pośmiewiska z dzieciarni. Udało Ci się pokazać dokładnie i wyraźnie dlaczego nie chcemy tu dzieci. Wiem masz 13 latek i pewnie masz dysleksję dysortografię ale również dysmuzgię i dys******lzycię. Gratulujemy, oficjalnie zostałeś rakiem kafeterii. Był Dominik, był pieluszka happy, a teraz jesteś ty. Kolejne dziecko, kolejna atencyjna ameba.

Gość gość
Cały dzień bez reakcji? Miejmy nadzieję że to koniec tego tematu,miejmy nadzieję że umrze on tak jak nadzieje dzieciarni że są tu chciane. Kolejny troll i kolejna atencyjna ameba pokonana we własnej grze. Ludzie hip hip hurra.

Gość gość
Kszysiu, ej tak się nie robi, miałem niezły ubaw z tego dziecka. Po co rześ go przepłoszył? Kto będzie teraz zapewniał nam rozrywkę? Z kogo będziemy się śmiać? Pampersowy Maluch

Gość gość
Tak czytam i zastanawiam się jakie siano musi mieć to dziecko w głowie. Ja nie jestem jakoś wielce inteligentny ale jap*****le to dziecko pobija mnie w głupocie. Już widzę 13 latka który tupnie nużką i mama go przewija... Ja bym go wysłał do psychiatry. Co za debil!!!!

Gość Takimiku
Mama cie uczyła że obrażanie nie jest fajne i żebyś miał dystans do ludzi?

Gość gość
Ooo wrócił... No to świetnie, kabarecik czas zacząć. XD Mama uczyła mnie że jak dorośli rozmawiają to dzieci siedzą cicho, mama uczyła mnie też że na szacunek trzeba sobie zasłużyć. My Cię nie obrażamy, my po prostu stwierdzamy fakty. Po tym co już o sobie przeczytałeś na kafeterii myślę że albo jesteś debilem albo nie masz grama mózgu. Każda normalna osoba by sobie odpuściła ale ty z uporem maniaka wracasz jak rzep psiego ogona. A tak swoją drogą to ,,mama nie nauczyła Cię że na tematy dorosłych dzieci milczą"? ,,Co ta Twoja mama myśli o tym że chcesz na powrót nosić pampersy"? Jezu a już myślałem że będę musiał szukać następnego raka a tu proszę, ten sam mnie prowokuje XDDD

Gość gość
13 latek i pisze o fetyszach z gatunku tych skrajnych xD No taa jasne... Kogo ty chcesz nabrać pedofilski koniotrzepie, co?

Gość gość
Popieram, proponuję jakoś znaleźć tego kogoś i zrobić mu małą niespodziankę. Choć to niestety możliwe że ma 13 lat. Dziś te szczyle to zamiast mózgu mają wodogłowie a z dzieci stają się atencyjnymi amebami. Ale kabarecik jest, troll jest, skoro chce być pośmiewiskiem to pośmiewiskiem będzie.

Gość gość
No i gnojek się przestraszył i uciekł. Z***biście. Szkoda tylko że nie da się nieco bardziej z niego pocisnąć beki. A Tak dobrze się bawiłem hahhahaa

Gość Takimiku
Spokojnie ja tu dalej jestem ;) Trujcie samych siebie swoim jadem jak to nie znosicie takich ludzi typu ABDL czy TBDL -Takimiku

Gość gość
Zdziwiłbym się gdybyś dał sobie spokój w końcu to domena dzisiejszych ameb umysłowych czytaj dzieci że są tam gdzie ich nikt nie chce. Na siłę byleby tylko pokazać że zrobi na złość a w rzeczywistości o ironio robi sobie samemu na złość. Jad? Ja tam nawet lubie te patologiczną społeczność,w końcu kto by nie lubił samemu nosząc pieluszki. Jednak nie toleruje dzieciarni, ameb umysłowych i tych całych TBDL, szukających atencji. Takimiku, aż mi się ciśnie na usta: Jakimiku? Amebomiku...

Gość gość
,,Trujcie samych siebie swoim jadem" nie no padłem. To dziecko naprawdę myśli że my się tu obrzucamy jadem, zabijcie mnie, przecież jak na razie to ty tu Amebomiku jesteś jedynym pośmiewiskiem. Amebomiku, podoba mi się, pasuje o Ciebie. :) Ktokolwiek wpadł na te ksywkę, stawiam piwo.

Gość gość
Wiecie co, dajcie dzieciakowi spokój, nie widzicie że jest upośledzony? Niby to nic takiego, kilka słów otuchy z waszej strony ale nie wiem czy on wie za którą stronę noża należy chwytać, może coś sobie zrobić. Ja tam nie chcę mieć dzieciaka na sumieniu choć mnie też w*****a to myślę że ta wasza zabawa może się źle skończyć. Podarujcie dziecku słońce i przestańcie się naśmiewać z upośledzenia umysłowego. To nie jego wina że ma wodogłowie zamiast mózgu.

Gość gość
Tylko o czym ty mówisz? Przecież wszyscy wiemy tu że to jest zwykły troll. Nie ma żadnego Takimiku, z pewnością to nie jakieś dziecko. To jakiś znudzony facet robiący sobie jaja więc i my robimy sobie jaja. Przecież gdyby to było dziecko to bym z tym nie pisał.

Gość gość
A co to znaczy tbdl?

Gość gość
tb/dl jest to skrót od angielskiego teen baby (nastoletnie dziecko)/ diaper lover (miłośnik pieluch) osoby tb lubią zachowywać się jak małe dzieci a tak dokładnie to niemowlęta. za to dl lubią od czasu do czasu założyć pampersa beż używania go.