Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dziewczyna powinna pierwsza zagadać do chłopaka?

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny pomóżcie mi bo nie wiem czy jest sens cokolwiek ratować w tej sytuacji... W roku szkolnym codziennie rano do szkoły jeździłam z pewnym chłopakiem autobusem(nazwijmy go pan x)) , bardzo mi się spodobał, ale nawet go wcześniej z widzenia nie kojarzyłam, znalazłam jego profil na fb i tym sposobem dowiedziałam się jak np. się nazywa. Okazało się że mój kolega chodzi z nim do klasy, napisałam więc do niego żeby porozmawial z panem x na mój temat, może żeby zagadal sam czy coś w tym stylu. Potem okazało się że Pan x mnie kojarzy, mowil że jestem ładna itd. Ja sama nie byłam w stanie do niego podejść, balam się że mnie wysmieje w końcu wgl się nie znamy. Poprosiłam więc moja przyjaciółkę również o pomoc, ona sama do niego podeszła kiedy mnie nie było w autobusie i tym sposobem się poznali. I teraz najgorsze.. jechałam z moja przyjaciółka autobusem i pan X kiedy ja zauważył podszedł do nas , ja byłam w takim szoku że nic tak naprawdę nie powiedziałam, totalna blokada nie byłam na to gotowa, nawet się nie przedstawilam, chciało mi się śmiać w końcu on wiedział że mi się podoba, więc dziwna sytuacja.. i tak naprawdę ani się nie poznaliśmy ni nic, ja coś mówiłam ale bardziej on rozmawiał z moja bf, kiedy wyszłam z autobusu miałam wyrzuty sumienia, czułam się jak idiotka bo taka okazja A ja nic nie zrobiłam.. Potem okazało się że ten pan x podszedł bo chciał mnie poznac, powiedział temu mojemu koledze i przyjaciółce że beznadziejnie się zachowałam, że to nie jest XIX wiek żebym ja nie mogła sama zagadać tylko wysylam koleżanki do tego, po prostu chciał powiedzieć że jestem idiotka i tyle.. strasznie mi głupio że tak zepsulam to, trochę rozumiem jego zachowanie w końcu sam podszedł.. Co mam robić w tej sytuacji? walczyć czy sobie odpuścić? dodam że on on o wszystkim wie, że mi się podoba itd..

Gość gość
W kazdy gatunku, to samica wybiera/zagaduje samca.