Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susannn211

Mam obsesję na punkcie kogoś kogo nienawidzę

Polecane posty

Nie wiem jak mam sobie z tym poradzić... Od ponad pół roku próbuje jakoś zmóc sie z tym ,,problemem", ale po prostu nie mogę. W skrócie ciągle myśle o osobie której świadomie niwnawidzę lecz odczuwam potrzebę jej zobaczenia, przytulenia się lub po prostu rozmowy... Nie wiem co sie ze mną dzieje wiem ze ciągłe myślenie o niej nic dobrego mi nie przyniesie, a najlepsze jest to, że gdy ją zobaczę to eksploduję radością(nawet jak mam największego doła) i mozna powiedzieć że się ,,jaram,,... Ta osoba zrobiła mi sporo krzywdy, a ja jej wszystko ,,wybaczam,, i udaję, że nic się nie stało Powiedzcie jeśli wiecie... Co mam zrobić?

Gość gość
o kim mowa> o wojtku?

Gość gość
" całe myślenie o niej" to raczej nie o Wojtku. Do autora: zazwyczaj lepsze efekty przynosi działanie: spotkanie, rozmowa niż myślenie o tym. Może spróbuj? Okaże się w rozmowie prostaczka a z bliska dużo brzydszą i zauroczenie minie.

Gość gość
Może to syndrom sztokholmski? Poczytaj o tym.

Gość gośćvitamina
Wspolczuje.

Gość gość
bo miłośc nie robi rachunku krzywdy, jesteś zakochane dlatego wybaczasz. a ośrodek nienawiści leży bardzo bliziutko miłości i żądzą nią bardzo podobne neurohormony dlatego nie filozofuj tylko kochaj albo bądź obojętne

Gość gość
Skad pomysl ze o wojtku?

Gość gość
nie miałam nigdy takiego czegoś albo mnie ktoś interesuje albo totalna zlewka na te osobe.