Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada męża

Polecane posty

Gość gość

Wypbraźcie sobie że nie wylogował sie z mojego iPada. Nigdy nie czytam jego wiadomości ale akurat jak uruchomiłam wyskoczyła mi dwuznaczna wiadomość. Liczyłam że pomyłka i mialam odpisać ale wchodze a tam cały czat. Nie jeden, kilkanaście czatów. Przeczytałam wszystkie. Jestem załamana, to nie były zwykle rozmowy typu wyślij mi foto, z niektórymi dziewczynami on spał. Wynikało to z konwersacji co sobie będą robili albo co sobie zrobili ewentualnie co zrobią następnym razem. Kilka tych kobiet jest zamężnych i z mężami mają zdjecia na fejsbuku. Z mężami z dziećmi. Niewiem czy dobrze zrobiłam ale każdej z nich wysłałam zdjęcie naszej rodziny z zapytaniem czy wie że rozbija rodzine. Mój mąż niema danych na fejsie. Ma kilka fotek sam. Mogą nie wiedzieć tak jak i ja nie wiedziałam. Pytanie co dalej z tym fantem ? Powiedzieć mu że wiem? Może to głupie co zrobiłam ale skriny każdej z rozmów wysłałam sobie na mejla w razie jakby usunol i sie wypierał. Wysłałam je tez do kilku mężów/ partnerów tych kobiet. Nie wszystkich odnalazłam. Dwie guwniary miały oznaczonych rodziców więc poszło do rodziców. Chyba juz nie mam nic do stracenia, co mi szkodzi. Niech mężowie i rodzice zobaczą w jakich pozycjach fotki wysyła jedna z drugą żonatym facetom. Niech poczytają w którą dziurkę co pakują i w jakich pozycjach. 3 z tych kobiet są w moim wieku, mają rodziny, dzieci,wcale nie są zgrabniejsze, piękniejsze jak on mógł? Wszystko to miało miejsce jak byłam w ciąży. Zagrożonej, był zakaz sexu, ja to rozumiem że nie mógł wytrzymać, ale ja sie poświęciłam, dałam rady.. on nie mogł ? Co teraz niby ja mam zrobic ? Udawać że nic niewiem?

Gość gość
Dobrze zrobilas informujac wszystkich. Nastepnym razem moze sie zastanowia co robia. Meza wywal na zbity pysk

Gość gość
To się loda robi wszystko twoja wina

Gość gość
Chcesz żyć ze zdrajcą,bardzo proszę,zastanawiasz się co zrobić?sorry ale dla mnie taki mąż,to nie mąż;-)

Gość gość
Zresztą dziwne rzeczy bo ipady to mają pedały

Gość gość
Jak cie maz zdradza widocznie z toba jest cos nie tak nie ma takiej opcji zeby maz cie zdradzil nie kochal gdybys byla niewinna nie dala mu powodu nie odpychalago nie sypiala z nim .najpierw znajdz przyczyne swojego postepowania swojej ulomnosci swojej niedoskonalosci swojego postepowania wobec niego i zastanow sie czy aby nie twoje postepowanie wobec niego nie doprowadzilo za wpuszczasz obce kobiety do swojego meza a pozniej dziwisz sie ze cie zdradza

Gość gość
Zebyscie sie nie zdziwily jak kiedys was maz pusci kantem boginie seksu. Facet lubi roznorodnosc, bez wzg na ochote zony

Gość gość
Nie wiem, farbę do włosów sobie kup to będzie miał różne

Gość gość
6:46 dlatego mądra żona nie dość że robi to "co robią te inne " to jeszcze od czasu do czasu sama proponuję lub inicjuje trójkąt lub wspólne wyjście do burdelu, lub wymianę partnerów.

Gość gość
Zle zrobiłaś. Myślisz ze je obchodzi ze niszczą czyjąś rodzinę? Maja swoją i niszczą to ty ich nie obchodzi tym bardziej. Moja koleżanka miała podobna sytuacja, jej mąż spał z dwoma mezatkami. Wysłaliśmy screeny czatów do ich mężów. Ale był armagedon, jedna w trakcie rozwodu, płacze non stop, a druga chyba coś naprawia, ale żadna się nie odzywa.

Gość gość
Ty się za słownik złap, bo błędy, az oczy bolą:O

Gość gość
No i dobrze ze wyslalas te screny mezom.Nie cierpie takich k***wek udajacych cnotliwe mezatki

Gość gość
Zrobiłaś jak uwazalas, ale nie zrobiłaś tego, od czego ja zaczelabym-wywalilabym durnia z domu i podała o rozwód z jego winy i o alimenty dla dzieci i siebie.

Gość gość
Poza tym, ze to prowo 300%

Gość Ana 345
Te screeny na pewno przydadzą Ci się w trakcie sprawy rozwodowej :-) Tu nie ma żadnej Twojej winy. Jak facet myśli peni/sem to jego wina. Jak chciał bzykac na lewo i prawo to powinien być singlemoże. Bardzo dobrzegu zrobiłaś. :-)

Gość gość
Powinnaś być trochę bardziej tolerancyjna - w końcu kobiety i mężczyźni zdradzają jak świat światem. Nie zostawiaj go, bo to może dobry człowiek jest. Ja miałam podobną sytuację, zostawiłam partnera a później błagałam go na kolanach żeby wrócił. Życie jest takie!

Gość gość
8:18- i to jest normalne wg ciebie ? Przyznaj, czemu go blagalas zeby wrocil? Kasa sie skonczyla czy desperacja ? Na zasadzie lepiej taki facet niz zaden?a kobiety sa poyebane. Znam jedna, która po przekroczeniu 30stki chajtnela sie z pierwszym który ja chcial bo wg niej lepiej byc rozwodka niz panna.

Gość gość
Czasem blednie ocenia sie partnera np ze mial kogos ze byl z kims bo jakas zazdrosna kolezanka chciala rozbic zwiazek a okazalo sie ze sama leciala na meza najlepszej przyjaciolki znam takie 2 przypadki jedna rozbila malzenstwo poczym podlozyla sie i zrobila sobie dziecko a pozniej mowila ze musi sie za niego wyjsc bo dziecko musi miec ojca wszystko zaplanowane z premedytacja

Gość gość
Loda sie robi? A ja?? To nasze wspolne dziecko jesli ja wytrzymałam bez orgazmu on tez mógłby. Jesli nie chciał mógł powiedzieć. Ja rozumiem że miłość sie kończy, że ludzie sie przestają kochać, ale w tym momencie kończy sie też małżeństwo. Przynajmniej dla mnie. Chce isc do innej niech idzie ale na zawsze. Nie zasłuzyłam na to żeby mnie oszukiwać. Na 10 umówiłam się z notariuszem konkurencyjnej firmy żeby sprzedać mu interes. Po ślubie przepisał firmę na moje nazwisko żeby nie płacić jakichs tam składek które musiałby zacząć płacić od nowego roku. Nie będzie z tego miliardów ale na mieszkanie dla mnie i dla dziecka wystarczy. Zamknełabym mu tę budę na 4 spusty i puściła z dymem ale szkoda mi ludzi, pracownicy niczemu nie są winni. Najlepsze jest to że on nic sie nie domyśla. W najlepsze sobie śpi. Myślę że dzień/jutro nastąpi ten sądny dzień kiedy mężowie odczytają wiadomości. Do tej co pisała że widocznie to wszystko moja wina itd. Nigdy nie jest tak że winna jest tylko jedna osoba, dlatego jest nas na świecie miliardy, abyśmy mogli się dobrać jak najlepiej. Urozmaicenia w łóżku? O tak, zaraz sie przebiore w haleczki przywiąże go za ręce i nogi.. akurat mam na to ochotę.. no chyba żeby mu potem kijem wp*****lyć gdzie popadnie ( ta która wytyka mi błędy jesli napisze poprawnie to kafe wykropkuje niektóre słowa kiedys nie mogłam napisać nawet słowa gröcha, owoc)

Gość gość
8.56 on rozmawial/ umawiał sie z 14 kobietami podczas mojej ciąży. Z niketórych czatów jasno wynikało że spali ze sobą lub co powtórzą następnym razem. Żeby chociaż jedna i ta sama. No mu sie chciało i musiał a nie mógł. Mnie też sie chciało ale wiedziałam że skurcze macicy pd orgazmu mogą wywołać najpierw poronienie potem przedwczesny poród.. sex był na początku ciąży gdzie z krwawieniem pózniej do szpitala jechałam. Dziecko było dla mnie ważniejsze.

Gość gość
Coś czuję, że będziesz jeszcze błagać go żeby wrócił. Lepszy taki mąż jakiego masz niż żaden. A to, że cię zdradził to nie aż taka katastrofa. Gorsze rzeczy sięzdarzają a życie idzie naprzód. On napewno ma swoje złe i dobre strony. A ty zapewne nie jesteś bez winy. Rujnujesz życie sobie i innym.

Gość gość
Większość facetów to dno

Gość gość
Wypie ..przyć go bez mrugnięcia okiem

Gość gość
W życiu bym z takim człowiekiem nie żyła i tym bardziej wychowywała dziecka. W dupę go kopnij i tyle. Ułożysz sobie życie jeszcze

Gość gość
Jesteś podła. Sama piszesz, że inne osoby mogły nie wiedzieć, że twój kur/wiarz jest żonaty. Jakim więc prawem rozsyłasz intymne rozmowy do rodziców tych dziewczyn? Ja bym nie chciała, aby moi rodzice dowiadywali się o moim życiu seksualnym ani nie chciałabym dostać takiej korespondencji jako rodzic. Twoje życie się zawaliło, więc chcesz się zemścić na obcych ludziach. A najlepsze jest to, że facet cię zdradzał z kim popadnie, a ty zastanawiasz się, co teraz zrobić. Do zycia innych się wpieprzasz, ale misiaczkowi na pewno wybaczysz, skoro masz jakiekolwiek wątpliwości.

Gość gość
Teraz tylko czekać aż Ci kłykciny kończyste wyskoczą albo jakaś inna zaraza weneryczna. Serio powinnaś zrobić badania pod kontem chorób wenerycznych! To nie była jednorazowa przygoda i nie masz pewności czy któraś z tych kobiet nie była czymś zarażona!

Gość gość
Jezeli to prawda i jezeli rzeczywiście sprzedasz jego firmę to jesteś mega -:) wiedz jednak, ze o tym co sie dziej on już sie dowiedział bo któraś już go na bank zawiadomiła. Moim zdaniem ty sie pakuj bo on gotowy jest ci zrobić krzywdę. Nie dlatego ze odchodzisz i zawiadamiasz o tym cały świat ale dlatego ze mu firmę zabierzesz. Oni sa tacy jak kobiety, czyli jak kazdy, walnij ich w kasę to dowiesz sie z kim masz do czynienia .

Gość gość
Loda sie robi? A ja?? To nasze wspolne dziecko jesli ja wytrzymałam bez orgazmu on tez mógłby. X 9 mcy bez spustu? Po 9 dniach by jaja wybuchły, zresztą już w połowie sperma się popuszcza np przy sraniu. Ja codziennie wale konia. 9 mcy... Hah masz za swoje dobrze ci tak suko :)

Gość gość
12:57 te resztki galarety co ci zostały we łbie a które w twoim przypadku nazywamy mózgiem też ci zaraz wybuchną

Gość gość
Coś czuję, że będziesz jeszcze błagać go żeby wrócił. Lepszy taki mąż jakiego masz niż żaden. A to, że cię zdradził to nie aż taka katastrofa. Gorsze rzeczy sięzdarzają a życie idzie naprzód. On napewno ma swoje złe i dobre strony. A ty zapewne nie jesteś bez winy. Rujnujesz życie sobie i innym. X To jakaś wariatka. Ona chciała bez seksu 9 miesięcy. Gdyby go kochała to by chociaż konia walila. Chodź kochanie moje żel widok na cipke i jedziemy. Wszystko w temacie.