Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żałuję wyznanych uczuć :(

Polecane posty

Gość gość

To był debilizm z mojej strony. Wstyd mi

Gość gość
Dziewczyna sie przestraszyła jak wyznałes ?

Gość gość
dlaczego?

Gość gość
Głupio wypaliłem z tym a się ledwo co znamy :(

Gość gość
wstydzisz się uczuć? widocznie tak czułeś.Miłość to piękne uczucie

Gość gość
Tak wstydzę bo to nie moja liga

Gość gość
uważasz ja za kogoś gorszego? przeszło Ci?

Gość gośćvitamina
Nie zaluj. Wyciagaj wnioski.

Gość gość
A ja nie żałuję. Tez ledwo co się poznaliśmy ale powiedziałem to co czułem i czuję nadal... patrząc głęboko w oczy.... Powiedzonko znajome...

Gość gość
Nie żałuj, trzeba mówić co się czuje, powinna wiedzieć, że się tobie narzuca i nadzieja z jej strony to głupota, jesteś uczciwym facetem.

Gość gość
Mógłbyś ja skrzywdzić a nie chcesz, bo jest wrażliwa i empatycxna, nie masz nic sobie do zarzucenia.

Gość gość
Trzeba było po obserwować jak się sytuacja rozwinie, zobaczyć czu jemu zalezy, jak się zachowuje względem Ciebie. Kobieta która za szybko Wyzna uczucia (gdy facet nie jest póki co zakochany a jedynie mu się podobasz) zwykle jest spalona bo mentalnie ,,podaje mu się na tacy". On wtedy juz wie ze Ci zależy i Twoja atrakcyjność spada w jego oczach bo nie musi się o Ciebie starac, wie ze ,,jesteś jego" i ze prawdopodobnie polecisz za nim na jego pstrykniecie palcem. A facetów pociąga ta niepewność na poczatku czy aby na pewno jesteś zainteresowana,.oni lubią zdobywać.

Gość gość
7.33 Twoja teoria nie sprawdza się w przypadku nieśmiałych chłopaków. W tym przypadku dziewczyna powinna wyjść z inicjatywą gdyż nieśmiały nigdy się na to nie odważy nawet gdy jest zakochany. Nieśmiały chłopak czeka na odważny ruch dziewczyny. Jeżeli ona wyzna mu miłość będzie on najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi.

Gość gość
08.17 masz trochę racji ale polecalabym raczej wyjście z inicjarywa w stylu wyrażenia checi spotkania, lepszego poznania się a nie od razu z grubej rury- wyznawania uczuć. Na to jeszcze przyjedzie czas gdy znajomosc się rozkreci, gdy kobieta zobaczy ze mimo początkowej nieśmiałości i osmielenia faceta, on stara się o nią, pokazuje ze mu zależy. Nie popadajmy w skrajności, facet tez musi (prędzej czy pozniej) pokazać ze mu zależy, postarać się o kobietę a jak jest osmielony tym ze ona wyszła z iniacjatywa, to będzie mu łatwiej. Jeśli NON STOP będzie oczekiwał ze to ona zawsze Będzie do niego pierwszą pisała, dzwonila, interesowala się no to sorry ale dla mnie to nie jest facet tylko peezda. I w takiej sytuacji trudno żeby jeszcze miała się mu narzucać i wyskakiwac z wyznaniem ze go kocha.

Gość gość
taa....nie kofa

Gość gość
8.28 Masz rację. Ja byłem kiedyś nieśmiały. Podobałem się pewnej dziewczynie. Ona wyszła z inicjatywą gdyż podobałem się jej i wyczuwała, że byłem nieśmiały. Ona inicjowała spotkania, ale nie powiedziała, że mnie kocha. Zachowywała się z umiarem. Niestety byłem tak ciężkim przypadkiem, że tylko wyznanie miłości albo zaproponowanie przez nią pocałunku spowodowało by że odblokowałbym się. To był kwiecień. Ja zamiast działać, rozmyślałem, że za 8 miesięcy zaproszę ją na swoją studniówkę i tam powiem jej że mi się podoba. Ona na studniówkę poszła ale nie ze mną. Poszła z chłopakiem, którego poznała w czerwcu. Związała się z nim gdyż nie chciało się jej czekać na mnie aż ja wykażę choć trochę inicjatywy.

Gość gość
Może to się sprawdza ze nie wolno za wcześnie wyznawać facetowi uczuć ale ja widząc jak mój syn cierpiał kiedy tak mocno kochał..to powiedziałam sobie ze żadnego nie odrzucę zawsze będą słyszeli że ich ktoś kocha.Nie ważne co pomyślą jak zrobią mogą mnie odrzucać ale nie ja ich.Może ktoś z tego powodu cierpiał ale ja każdego kofam .(♡)