Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem skorpionem i mam sfajdany charakter

Polecane posty

Gość gość

Co z tego, że potrafię kochać, jak często jestem wredny, egosityczny, chamski. Nie potrafię złagodzić konfliktów tylko jeszcze je zaogniam, zwłaszcza jak mi na kimś zależy. Co najlepsze do obcych mam cierpliwość, pracuje z ludzmi i na luzie mi to wychodzi, może dlatego, że mam wyj****e na większość rzeczy. Ale jak chodzi o coś więcej to mi uderza do łba. Jak się zmienić?

Gość gość
Horoskop nie ma tu nic do rzeczy, ale najwygodniej zwalić winę na horoskop. Pracuj nad sobą.

Gość gośćvitamina
Wielki plus za to, że zaczynasz widziec swoje wady. Moze na starosc beda z Ciebie ludzie ;) przynajmniej wobec tych ktorzy jeszcze od Ciebie nie zwiali.

Gość gość
Mam jak ty i jestem skorpionką :/

Gość gość
I zmienić się możesz z pomocą partnerki po prostu jej powiedz ze wiesz jaki jesteś i razem dzialajcie. Może to pomoże. Jak cie kocha to zrozumie chyba że faktycznie mega przesadzasz

Gość gość
Tez jestem zdania, ze to zwalanie winy na znaki zodiaku z jakichs gwiazd wziete itp czary mary. A dlaczego nie na smoka? Co? Ja jak polubie to bardzo. Dlatego teraz uwazam kogo i czy to moze odwzajemniac.