Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On111

O co chodzi, kim jestem?

Polecane posty

Gość On111

Hej może tutaj ktoś pomoże i uzyskam chociaż jakąś niewielką odpowiedz.. może od początku jestem 23 letnim chłopakiem w długim związku z kobietą. Kobiety mnie niesamowicie pociągają pod każdym względem ale mam jakąś słabość do mężczyzn i zdawało by się to całkiem normalne jestem bi i okej. Nie do końca ponieważ mężczyźni a raczej ich członki i czasem klaty nic więcej w ciele mężczyzny mnie nie pociąga nie wyobrażam sobie związku ani jakiegoś randkowania. Drugi problem jest taki że pociągają mnie starsi dużo starsi 50+ a najlepiej ok 60 do tego wszystkiego dochodzi fantazja że ulegam takiemu mężczyźnie przebrany za kobietę a on dominuje z dużym naciskiem na dominacje. Przyznam się jeszcze że to trwa od dawna często bawię się przez kamerki z ww panami przebieram się wtedy, podnieca mnie to jak widzę ich członki jak mówią do mnie rozkazują a ja wykonuje ich prośby do tego stopnia że on jeszcze nie dochodzi a ja dwukrotnie. Może ktoś ma podobnie lub jest w stanie wyjaśnić co ze mną jest nie tak? Pozdrawiam wszystkich.

Gość gość
To całkiem normalnie, sam masz fiuta więc lubisz fiuty też inaczej byś swojego nie lubił. Spróbuj z lejdiboyem.

Gość On111
Właśnie chodzi o to że ja chciałbym być takim lejdiboyem ..