Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kosmetyki na bazie konopi

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu zamówiłam sobie szampon na bazie konopi, muszę przyznać że włosy po nim są dużo bardziej błyszczące i mniej na pewno ich zostaje na szczotce. Jestem ciekawa czy ktoś tutaj na forum też używa kosmetyków na bazie konopi jakie są wasze opinie?

Gość Olga1993xx
szampony na bazie konopi są bardzo dobre, sama wypróbowałam już kilka miesięcy temu i na dzień dzisiejszy nie wrócę do tych drogeryjnych. Widze, że konopieizdrowie mają sporo innych kosmetyków na bazie konopi przeglądnę i podejrzewam że coś kupię.

Gość gość
Nie miałam okazji ich testować także na czasie muszę spróbować tych kosmetyków z konopieizdrowie.pl. Kiedyś miałam pomadkę do ust na bazie konopi także muszę przyznać że świetnie się sprawdzała.

Gość gość
Nie słyszałam wcześniej o kosmetykach z konopi... Dobre są? We wrześniu jadę do Nadarzyna na beauty days więc się rozejrzę czy mają tam coś takiego. Ale pewnie tak, bo można tam znaleźć wszystko z kosmetyków :) Może jakieś darmowe próbki dorwę jak rok temu :P

Gość marawstala
Do kosmetyków jeszcze nie doszłam, ale kupilam olej CBD i niedawno po raz pierwszy go wzielam, 4 krople dwa razy dziennie : )

Gość renia12221w
Ja również polecam te kosmetyki Annabis dostępne na konopieizdrowie.pl mam całą bazę i rewelacja jednym słowem.

Gość Luśka99
Kosmetyki z konopi to jak dla mnie hit, działanie dużo lepsze niż zwykłe, drogeryjne rzeczy. Dużo ciekawych kosmetyków z konopiom można znaleźć na www.konopteka.pl

Również bardzo polecam kosmetyki na bazie konopi. Szczególnie kremy do twarzy zamawiam na konopteka.pl zauważyłam, że skóra po nich jest bardziej nawilżona i zmarszczki wygładzone. 

Gość Spajdi

Polecam kosmetyki z firmy: annabis https://konopieizdrowie.pl/pl/producer/Annabis/27 . Mleczko do ciała łatwo się rozciera i dobrze wchłania. Jak i krem z olejem konopnym i kwasem hialuronowym - przy stosowaniu dziennym skóra staje się bardziej elastyczna, jędrna, gładka, świeża.

Gość Marry

Ja stosuje doslownie kilka kropelek do szamponu albo innych kosmetykow. Zamawiam w cbdmed.pl bo tam maja nieprzetworzony,naturalny i ekologiczny olejek z konopii i u mnie sie sprawdza! Ja dodaje nawet w kuchni 😄

Gość Frida

Szampony, kremy, balsamy, wszystko super na bazie marihuany. Ja tak robie w domu ze najtańszy jakiś naturalny kosmetyk mieszam z odrobina olejku cbd który zamawiam z cbdmed pl i voila!