Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj skonczylem 30 lat oto moje przemyslenia

Polecane posty

Gość gość

-poczatki znajomosci wydaja sie czarujace i magiczne -kobiety chca podporzadkowac sobie mezczyzne -sa glupie i nieporadne w sytuacjach niezaplanowanych (a przeciez tak kochaja spontanicznosc) -sa niezwykle latwe po uruchomieniu w nich prymitywnych zwierzecych emocji, ktore nazywaja miloscia pechowiec.gif -nie mozna na nie liczyc w trudnych sytuacjach, kryzysach, wowczas mowia ze "zawiodlam sie na toba i dlatego mialam kochanka, nie sprawdziles sie zawiodles mnie" -traktuja faceta jako maszyne ktora MUSI to to i to, one sa zwykle zbyt zmeczone. -nie staraja sie sprawic abys czul sie dobrze, nie potrafia pocieszyc, dodac otuchy, zrobic masazu czy czegokolwiek aby sprawic ze czujesz ze sie troszcza -maja obsesje na punkcie seksu i juz po 3-5 mies zwiazku/malzenstwa, puszczaja sie z innymi -maja wymagania, nic nie wnosza w Twoje/ Wasze zycia, tylko ciagna. Gdybym to wiedzial wczesniej.... Przestroga dla mlodych

Gość gość
Dżyjzys człowieku nie każda dziewczyna jest taka sama oceniasz dziewczyny gdy pewnie miałeś jedną góra 2.

biedny robaczek zapros kolegow na noc, zjedzcie lody, obejrzyjcie jakis film z sandra bullock, bedzie dobrze, tylko nie zapomnij o chusteczkach

Gość gość
Autorze, masz jakąś obsesję na punkcie kobiet. Skąd ta nienawiść do nich? Twoje przemyślenia to stek bzdur. Nie ma sensu tego komentować.

Gość gość
Chyba o sobie piszesz. Twoja ulubiona plastikowa Sandra Bullock zrobiona tak, że matka nie uwierzyłaby, że to jej córka, Monica Bellucci twoj ideał poprawia ci humor, zrób sobie nockę z ich filmami i będziesz szczęśliwy.

Gość gość
Prowo trolla-prawika-stulejarza na utrzymaniu mamusi.

Gość gość
TO PRAWDA POTWIERDZAM BABY NIE DZIAŁAJĄ LOGICZNIE

Gość gość
gość dziś toll-krzykacz piszący wszystko wersalikami.

Gość gość
NIE TROLLUJE TYLKO GARDZE TOBĄ SZMATO

Gość gość
Ja mam 27 lat i pod większością twoich podpunktów autorze mogę się podpisać. Niestety kobiety za dużo wymagają, nie dając od siebie prawie nic.

Gość gość
11.33 Niestety ale faceci też nie dają nic z siebie a wymagają znam takich i mam takich dość.

Gość gość
bo kobiety są pomocne i dobroduszne TYLKO DLA WŁASNEGO SYNA, dla żadnego innego faceta kobieta nie zrobi nic aby był szczęśliwy, nie ma takiej opcji

Gość gość
11. 37 Jeśli ja bym widziała że facet się stara to na pewno bym go wspierała kiedy trzeba i wogóle.

Gość gość
dziś Nie jestem autorem, ale on ma rację. Strasznie w was kobietach wkurza mnie to, że wystarczy, że jakiś typek wam wciśnie bajeczkę o tym jaki on w was zakochany i jakie wyjątkowe jesteście i już du'pa sprzedana. Nic nie uczycie się na błędach, nie wyciągacie wniosków, a potem obwiniacie wszystkich mężczyzn za własną głupotę! Jojoczycie, że facet mówił o wielkiej miłości, a potem sobie poru'chał i niedługo potem spierdzielił... nie potraficie pojąć, że słowa to tylko słowa, a liczą się czyny! To po czynach macie poznać czy ktoś was kocha, a nie po słowach. Byłem we Włoszech kilka lat i wiecie co? Włoszki są 1000 razy mądrzejsze od Polek. Makarony mają tak w zwyczaju, że każdej nowo spotkanej nawijają o wielkiej miłości, ale one są na tyle mądrę, że wiedzą, że to tylko słowa, tanie chwyty i bajera dla naiwnych. Ale wy jesteście tępe i dajecie się łowić na tanie słówka.

Gość gość
" Jeśli ja bym widziała" x czcze gadanie, wcale nic BYŚ nie zrobiła, dostała byś palec i wzięła ręke, a jakby facet sie starał to zaraz by był w twoich oczach desperat, jak uczuciowy to sypiecie tekstami o filmach z Sandrą Bullock i tak końca nie ma waszej parszywej natury.

Gość gość
Żałośnie jesteście popatrzcie na siebie ideałami na pewno nie jesteście a oceniacie innych to że nie wychodzi wam z kobietami to nie zwalajcie winy na nas bo wasza wina też gdzieś leży.

Gość gość
prawda jest taka, że od facetów wymaga sie więcej, wymaga sie idealnej postawy, podczas gdy kobietom wszystko sie z urzędu wybacza bo to taka delikatna płeć. gdyby nie popęd płciowy byłybyście tylko niewolnicami do pracy fizycznej

Gość gość
racja :D w kobietach fajna jest tylko dziurka, nie ma ich co idealizowac i obchodzic jak z jajkiem, to tylko rozrywka nic powaznego i maszyna do rodzenia dzieci

Gość gość
dlatego jesteście szmaciurami, bo wiecie że tylko c****o macie do zaoferowania :D 🖐️