Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

19 lataka wyznala mi milosc jak mam sie zachowac?

Polecane posty

Gość gość

Witam, Pisze tu pierwszy raz. Otoz powiedzmy ze od 2 lat znam pewna dziewczyne, od okolo 6-7 miesiecy spotykam sie z nia towarzysko, nic nie wskazywalo na to ze ona cos do mnie czuje, az wczoraj na spacerze wyznala mi milosc. Sam mam 32 lata. Nie wiem czy taka relacja wogole miala by sens, roznica wieku jest zbyt duza i mozliwe ze ona sie za 2-3 lata ze mnie rozmysli takze jest zbyt duza. Czy ktos mial podobna relacje i czy ona przetrwala?

Gość gość
Wiek nie ma znaczenia, każdy ma swoją drogę rozwoju i osiąga stan kiedy wie czego chce w różnym wieku. Jak chcesz żeby ta relacja przetrwała czy w ogóle myślisz o budowaniu długotrwałej relacji to polecam posłuchać np. tego: https://www.youtube.com/watch?v=BtW76DcH3Bc No chyba że lubisz się tylko zabawić, to Twój wybór.

Gość gość
Dziecko zauroczyło się dorosłym facetem. Delikatnie daj jej do zrozumienia, że to nie ma przyszłości.

Gość gość
ślub dzieci a co bedziesz sobie zalowac ;)

Gość gość
Ru/chaj chłopie ru/chaj. Taka gratka ci się trafiła a ty ani me ani be! Żadne małżeństwa i związki nie są potrzebne ani tobie ani jej. Tutaj chodzi o „zew puszczy” - czyli ru/cha/nie dla przyjemności!

Gość gość
Ruchać to można dojrzalsze dwudziestoparolatki, które też mają na to ochotę, a nie dzieciaka, którego się skrzywdzi.