Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sówka1313

Podjęłam męską decyzję odchudzam się od jutra

Polecane posty

Gość gość
A dlaczego od jutra, a nie od dzisiaj?

Gość gość
masuj wur

Gość gość
Pamiętaj, żeby się dzisiaj nażreć na zapas. I popij piwem!

Gość gość
Grill również może być dietetyczny. Czasami dla odmiany zamiast karkówki czy kiełbasy grilluję kurczaka, paprykę, cukinię i pomidory.

Gość kiedyś XXL
Chcesz się męczyć dietą, czy bez problemów zrzucić kilogramy? Miałam kilka podejść do odchudzania. Zawsze kończyło się niepowodzeniem. A to dieta nieodpowiednia albo szybko rezygnowałam itd. W końcu zdecydowałam się na porządne tabletki i mam efekty. 14 kilo mniej po krótkiej kuracji Novoslim

Gość gość
no to nawp*****laj się dzisiaj kielbachy...albo nie, więcej skacz na kiełbasce swojego chłopaka to schudniesz na pewno.

Gość gość
pewnie ma na oku jakiegoś faceta i stwierdziła że takiego salcesonu on nie będzie obracał :D

Gość
zrob duza kupe. taka 7kg

Gość gość
sówka - kolejna psia kretynka wioząca sierściucha w wózku, hahaha :D

Gość Khorne
7 kg w miesiąc to dużo. Nie będzie to normalna, zdrowa utrata masy ciała, więc jest duża szansa na jojo. Normalna utrata masy ciała, zmniejszająca powrót do poprzedniej wagi to ok 05,-1 kg/tydz. Oczywiście przy normalnym odżywianiu oraz ćwiczeniach. Chodzi o to aby organizm się powoli przyzwyczajał do nowego żywienia, przyspieszyła przemiana materii itp. więcej powie ci specjalista. Natomiast, jeżeli po prostu musisz dużo i szybko schudnąć i nie martwisz sie, że skończy sie to powrotem do poprzedniej wagi, to najpierw oczyszczanie dużymi ilościami wody + polecana jest lewatywa aby wszystko zalegające z kiszek usunąć.

Jestem weteranką w odchudzaniu i wiem, że nawet jesli chudniesz zdrowo i powoli, to po powrocie do dawnych nawyków i tak przytyjesz. NVM. Od jutra piszę tutaj co zjadłam i mam w nosie czy bedzie zdrowo czy nie, więc proszę mnie nie naśladować. Mam koleżnkę co w pół roku schudła 30 kg i ponad rok trzyma wagę, to się nazywa miec motywację. Zmiana nieprawdopodobna, zupełnie inna osoba. Ale ona juz ze startu ważyła duzo wiecej niz ja, a i jest ode mnie niższa

Gość naprawdę męska decyzja
U mnie 5 kg w dół, w ciągu dwóch miesięcy. :-) Obecnie 85, cel 84. Z tym, że jestem facetem i się rzeźbię. :classic_cool:

Albo nie, nie bede pisac codziennie co jadłam, to byłoby męczące. Ale będę informowac o wynikach

Gość gość
sówka1313 dziś Słusznie. Daj fotkę z ważenia i trzymamy za ciebie kciuki. :D Co tydzień się waż i wrzucaj na kafe zdjątko z postępów.:D

Ok zbieram się i lecę na grila. Jak macie jakies rady dla mnie to piszcie, przeczytam jak wrócę

Gość gość
Khorne dziś 100% racji

Gość gość
Po to, żebyś miała punkt odniesienia i świadków. Mobilizujący będzie dla ciebie fakt, że zrzucasz smalec i z tygodnia na tydzień widzisz postępy, że na twój progres patrzą też inni ludzie. :D

Gość gość

boczki sówki ważą 40 kg aktualnie