Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastolatkaheh

Kupiłybyscie nowa sukienkę na wesele? Kupić prezent?

Polecane posty

Gość Nastolatkaheh

Jadę z chłopakiem we wrześniu na wesele do jego brata. Jestem jako osoba towarzyszącą. Nie znam zbytnio ani jego ani jego narzeczonej, poznaliśmy się ostatnio na osiemnastce i spędziliśmy tam dużo czasu razem przy stole i bawiąc się. To w końcu rodzina mojego chłopaka no i to bardzo bliska, bo to brat. Kupić prezent chyba powinnam, ale co mogłabym kupić? Nie chce dawać pieniędzy. Druga sprawa... Mam sukienkę czarna z ozdobną koronką na dole, byłam już na 2 rodzinnych imprezach od strony chłopaka w niej, kupić inna sukienkę? Dajcie propozycje jakieś bo nie mam pomyslu:) mam 17lat :) i nie chce długich do ziemi sukienek

Gość gość
Kup nową sukienkę. Czarna na ślub odpada. A co Twój chłopak kupuje bratu? Może mogłabyś się dorzucić.

Gość gość
Dziękuję za opinie :) Właśnie różne opinie słyszę na temat czarnej sukienki na wesele, wcześniej miałam ją na dwóch osiemnastkach. Ogólnie nie chodzę na codzień w takich sukienkach, ale chyba właśnie kupię jakąś nową, jeśli możecie to podsylajcie linki przykładowych ładnych sukienek które nie są jakieś bardzo drogie. Bo na poprzednią wydałam prawie 300 zł. Z tego co wiem mój chłopak właśnie chyba daje pieniądze w kopertę, no a ja nie mam nie wiadomo ile z praktyk a głupio byloby mi dać mniej niż stówe dlatego chcę jakiś prezent kupić.

Gość gość
Na prezent możesz kupić ładne kubki zapakowane w pudełko w kształcie serca np. takie https://www.pocztakwiatowa.pl/kwiaty-w-sercu a co do sukienki to przejedź się do jakiejś większej galerii albo jak nie masz w pobliżu to przejrzyj strony sieciówek na necie, teraz są największe wyprzedaże