Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko pomimo braku instynktu macierzyńskiego

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Nie wierzę, że oddalas. Wywoływanie g****oburzy jak zwykle x Nie musisz mi wierzyc. Zostawic mozna w szpitalu i do 6 tygodni mozna zabrac. Ja z tego nie skorzystalam, mimo ze przychodzilam codziennie nic nie czulam. W ogole. Jakby to był kamien. Mojej psycholozce od "poczatku" ciazy mowilam, ze nic z tego nie wyjdzie, ona chciala walczyc. Teraz wyrzuty sumienia mi juz przeszly. Chciałam usunac początkowo, ale dowiedzialam sie o ciazy w 23 tyg i nie było miejsc juz w placówce w UK, terminy mi przepadły ;/ Poprzednia ciaze usuneli mi w tej samej klinice w 17 tyg bez problemu.

Gość gość
Tez nie czuje instynktu, urodze majac 36,5 lat. Ciaza planowana z rozsadku, a nie bo dzieci sa takie fajne...Czesto w ciazy placze, bo zdaje sobie sprawe z tego, ze poswiecam siebie na rzecz macierzynstwa. Zmienia sie moje cialo, nudnosci mecza, jestem egoistka i naprawde dobrze mi bylo samej bez meza i dziecka. Wyszlam za maz majac podobna motywacje - trzeba pchnac zycie dalej, zbadac nowe drogi, szukac w tych wyborach sensu i szczescia, nawet jesli sie w to szczescie nie wierzy.

Gość gość
Gosc powyzej, chcialas dziecka zeby miec kogos bliskiego jak podrosnie czy maz naciskal lub rodzina?bo i ono bedzie dorosle, bobaskiem nie jest sie na wieki

Gość gość
Obecnie jestem w 11 tygodniu ciąży i tez nie mam instynktu. Ciąża planowana, chce mieć dziecko, ale nie rozczulam się nad bobasami z telewizji czy znajomych. Mam nadzieje, ze moje dziecko pokocham.

Gość gość
gość 2018.08.03 Jprdl. Aborcja w 17 tygodniu, 23 tydzień, a dopiero się zorientowała o ciąży. To co ty ewenement jesteś, że miesiączkę do 6 miecha masz?