Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie biedni to patologia

Polecane posty

Gość poli35
a z jakiej racji mam pomagać biednym?...sami ''zapracowali'' sobie na taki los...wolę pomóc i często pomagam zwierzętom.

Gość gość
Każdy biedak uważa że ma cudowne wnętrze, w rzeczywistości są to niedowartosciowani ludzie z deficytami emocjonalnymi, intelektualnymi i społecznymi. Ich współczucie to projektowanie na innych swoich potrzeb, pragnień o byciu zrozumianym i otoczonym opieką. Żyją urojeniami, uwazają że pieknymi słowami zamaskują swoją nieporadność albo lenistwo. Biedak zawsze gada o współczuciu i dobrym sercu bo potrzebuje pieniędzy.

Gość gość
Ty z gory,jestes tempy jak imadlo i dziki jak zwierzenta z serengeti,kiedys ktos cie odstrzeli bo musi byc w przyrodzie rownowaga a ty to o jednego dzika zaduzo aaaa:-D

Gość gość
....18 : 00 do kogo to taki elaborat palnołeś z błędami?

Gość gość
18:17 __"sami" , bronię kogoś mi bliskiego, życząc ci tego samego

Gość gość
18:17 niezbadane są wyroki boskie, życia nie znasz

Gość poli35
z bogiem mi tu nie wyjeżdżaj dewotko :O

Gość gośćSYLWIA suchy
17.29 DOKŁADNIE

Gość poli35
taka jesteś bogobojna i wierząca a ''życzysz drugiemu co tobie nie miłe'' bo życzysz mi biedy...idź się wyspowiadaj bo masz grzech :D:D

Gość gość
o.. to ty nie znasz takiego powiedzenia , niedouczona jesteś, też kocham zwierzaki, leczę, płaciłam duże pieniądze za operacje moich zwierząt, nie jestem dewotka

Gość poli35
taaaa nie jesteś dewotką :D:D...tak sobie to tłumacz zdewociała idiotko :D:O

Gość gość
Sylwia to moje wpisy i te nad tobą, mamy świat, znieczulica

Gość gośćSYLWIA suchy
18.23 bredzisz i życia nie znasz ,właśnie to o czym piszesz dotyczy śmierdzących leni i burżuji którzy myślą ze jak dziedziczą leżąc tyłkiem do góry to mogą obrażać? zdziwię cie,ludzie ubodzy mają swoja dumę i honor i potrafią pracować nie maja lewych rączek jak wy i nie chcą nic od nikogo bo wasze pieniądze wam śmierdzą po prostu .Ja mam inne zdanie na temat ludzi ubogich ,znam wielu ,zawsze ugoszczą tym czym mają,przenocują ,zrozumieją i ciepłym słowem bezinteresownym wesprą w kłopocie a tacy jak wy eh szkoda gadać,ja biedy nie miałam nigdy a wyszłam za ubogiego ale nie potępiam a ty jaki przykład dajesz? wstydź się.Ja się czegoś dorobiłam własnymi rękami choć mój tato wszystko chce mi dać ,nie chce żebym pracowała a ja nie chcę od niego brać ,od nikogo nic nie chcę a ty?pewnie albo nie uczciwie albo w spadku po rodzicach.Złap się za robotę i do spowiedzi ich bufonie pychą przepełniony/a

Gość gość
Jeżeli to 35 to twoje lata to sie nie dziwię . Życie ci jeszcze pokaże, jakie jest gorzko słone, nie mamy o czym gadać .

Gość gośćSYLWIA suchy
18.56 masz rację,nienawidzę dyskryminacji innych i braku empatii,nienawidzę nadętych bufonów burżuazji i braku szacunku do odrębnego statusu ,rasy ,kultury ,pochodzenia czy narodowości .Świadczy to o zacietrzewieniu ,egoizmie ,braku kultury ,braku wiary w Boga ,braku tolerancji i współczucia oraz wygórowanym ego .Nie znoszę ludzi mających się za kogoś lepszego od innych .Dla jednego będzie bogactwem willa z trzema garażami i basenem a dla drugiego to będzie bieda ,punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ,nazywanie ludzi biedakami świadczy o braku klasy i ogłady.Tyle w temacie ,Nigdy nikogo nie nazwała bym biednym .

Gość gość
SYLWIa rzecz w tym tytule tematu, pogarda i niezrozumienie co to patologia , autor idz i doucz się