Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogl sie az tak obrazic?

Polecane posty

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć o co chodzi to napisz m7, że go przepraszasz za swoje ostatnie zachowanie. Korona z głowy Ci nie spadnie, a może Ci odpisze i się wszystko wyjaśni.

Gość gość
Nie napisze Bo moze to nie przez ta zabawe telefonem A raczej kogos poznal Zresta napisalam mu po tym spotkaniu Ze nieladnie sie zachowal wychodzac i zyczylam wszystkiego dobrego. Nie odpisal A mogl

Gość gość
Człowiek uczy się na błędach. Mam nadzieję, że wyciągniesz wnioski z tego zdarzenia. Nieśmiałość można pokonać. Zwykle nieśmiałość odchodzi w wieku młodzieńczym.Ty masz 40 lat. Zrozum, że nieśmiałość to największy wróg miłości. Działaj i walcz z tym.

Gość gość
Może miał już dość zabawy z Tobą w kotka i myszkę, twoich sprzecznych sygnałów i niezdecydowania. Po roku znajomości a Ty zachowujesz się jak podlotek na pierwszej randce.

Gość gość
A co z nim

Gość gość
"Zresta napisalam mu po tym spotkaniu Ze nieladnie sie zachowal wychodzac i zyczylam wszystkiego dobrego. Nie odpisal" X Ale nie napisałaś, że przepraszasz go za swoje zachowanie. Wiesz gdybym ja spotkała się z facetem (i to jeszcze po tym jak poszliście na całość- cokolwiek to znaczy)i ten zabawialby się telefonem, to też bym wyszła- najwyraźniej ważniejszy telefon, niż ja.