Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doradzcie co zrobic reklamacja tipsow

Polecane posty

Gość gość

Otoz jakis czas temu zrobilam paznokcie, zaplacilam 120 zl, po tygodniu zlamal mi sie jeden, a zaraz potem nnastepne. Robilam juz duzo razy i jeszcze nigdy mi sie to nie zdarzylo a placilam nawet mniej! Mialam jechac na reklamacje ale stwierdzilam ze jest ich za duzo do zrobienia, oni mieli pozajmowane miejsca a ja w tym czasie pracowalam itd wiec powiedzialam ze to pier..ole i je poobcinalam. Ale stwierdzilam ze zadzwonie i powiem tym co tam pracuja jak c*****o wykonuja swoja prace i ze ktos traci przez nie czas i pieniadze nadaremno! Ta co odebrala dala do telefonu szefowa ktora zaproponowala ze albo odda mi polowe kasy albo bede mogla u nich wykorzystac te 60 zl. Stwierdzilam ze wole zeby mi przelala te 60 zlna konto ale do tej pory nie dostalam tych pieniedzy. Sama wyszla z ta propozycja ja zadzwonilam tylko zeby powiedziec ile kasy stracilam na c*****e paznokcie. Nie wiem czy zadzwonic i sie upomniec o te 60 zl czy to olac ale nie fajnie z jej strony bo sama wyszla z ta propozycja a te paznokcie tak naprawde nie byly warte nawet 20 zl!

Gość gość
Ooup

Gość gość
Zadzwon