Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest to mozliwe?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam codzienne mdlosci, napadowy bol w podbrzuszu który sam ustepuje po chwili, temp. 37. Właściwie to słyszałam, ze jak sie jest w ciąży to otoczki suktow ciemnieja, a mi nie ściemniały. Wiec nie wiem czy wykluczyć ciaze ze względu na to ze te otoczki nie ściemniały i mam pcos ktorego wlasciwie nie lecze pomimo, ze odczuwam kujacy bol w nadbrzuszu już od kilku tyg i utrzymujące sie mdlosci?

Gość gość
*klujący bol w podbrzuszu przepraszam za blad

Gość gość
A test robiłaś?

Gość gość
A poza tym brak ściemnienia wcale nie oznacza brak ciąży. To nie jest objaw występujący każdorazowo więc pojawienie się lub nie nie wyklucza ani nie gwarantuje ciąży.

Gość gość
Na razie nie, bo nie chce sie nakręcać. Na razie sie zastanawiam czy mogą to byc objawy ewentualnej ciąży

Gość gość
Z tym ściemnieniem chodzi o to ze kilka koleżanek będących kiedyś w ciąży mówiły, ze jeśli ściemniały to tak.

Gość gość
Nie zaparzyła herbatę, poczeka co z fusów wyjdzie. Ty tak na poważnie autorko? Bo jeśli ciążę w twoim mniemaniu określa nie test, nie wizyta u ginekologa a post o sutkach na kafeterii, to pewnie będziesz bohaterką Teleexpresu o tej co kichnęła i nagle okazało się że urodziła syna....jprdl...Boże ty widzisz i nie grzmisz...

Gość gość
Nie pytałam czy jestem w ciąży tylko czy te objawy mogłyby oznaczać ciaze. Bo zastanawiam sie czy robić test czy na razie nie.

Gość gość
Jak najbardziej możesz być w ciąży i dlatego warto zrobić test. Nie ma gwarancji że to 100% ciąża bo może to być efekt zaburzeń hormonalnych. Zrób test i będzie jasne. Kiedy miałaś mieć okres?

Gość gość
Nie mam regularnego okresu ze względu na pcos. Ostatnio miałam 1 czerwca. A już 13 lipca bolal mnie brzuch i myślałam ze ten bol brzucha będzie zwiastował okres i do dzis nic.