Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dłonie w kieszeniach

Polecane posty

Gość gość

Kto się zna dobrze na mowie ciała? Niedawno zaczęłam spotykać się z facetem ogólnie fajnym i niby wszystko ok, ale zauważyłam, że on ma ciągle dłonie schowane w kieszenie od spodni. Dziwnie się wtedy czuję, jakoś tak nieswojo i trochę mnie to niepokoi. Czytałam w necie, ale różnie o takiej postawie piszą. A wy co myślicie?

Gość gość
4 temat o tym ładnie musisz być walnięta. Jak to jest twój największy problem w życiu to musisz być walnięta

Gość gość
zgrywa gieroja i brak szacunku raczej nie jest to oznaka niesmiałosci czy zakłopotania tylko lekkiej olewki

Gość czerwony biust onosik
ja też znam takiego pana i nie potrafiłabym osądzić go o brak szacunku bo ma ogromny szacunek do kobiet, jest czuły, delikatny, taktowny, miły, mądry i nieśmiały. to jest nieśmiałość moja droga, takie "nie wiem co zrobić z dłońmi" ale też czasem mężczyźni tak ukrywają erekcję ;) co innego jak taki cwaniura, ręce w kieszeniach od dresu i pluje czy bluzga to wiadomo że patol z dzielni ;)

Gość gość
jedynie elektrycy trzymają ręce w kieszeniach jak pracują przy napięciach aby niechcący czegoś nie dotknąć , chociaż to przy aktualnych środkach zabezpieczeń jest coraz rzadziej spotykane.