Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on mnie lubi?

Polecane posty

Gość gość

Pracuje w korporacji jako szef działu sprzedażowego.Wiem ze to nieprofesjonalne ale zakochałem się w podwładnej.nie mogę powiedzieć ze mnie kokietuje ale zauważyłem ze mi tak jakby ufa...Jak przeszła załamanie zadzwoniła do mnie ze nie będzie jej w pracy 2 miesiące bo nie daje rady i jest na silnych lekach..Jak zaszła w ciąże (wiem ze rozstała się z facetem bo to był toksyczny związek)długo nie mówiła nikomu tylko mnie powiedziała „ze nikt nie może wiedzieć bo jest chora i nie wie czy ta ciąże utrzyma”utrzymała na szczęście .Czy ufa mi czy po prostu jest szczera w stosunku do przełożonego?

Gość gość
W tytule miałobyc „ona”

Gość gość
a to ten od herbaciarni w Łodzi i LENY , którą chce porwac na randke ze śniadaniem ??

Gość gość
Coo?

Gość gość
PowaZnie nikt tego z boku nie oceni?

Gość gość
Myślę że na pewno lubi Cię jako człowieka, ale czy czuję coś do Ciebie jako mężczyzny... nie wiem, być może była szczera odnośnie swoich problemów, bo nie chciała mieć nieprzyjemności w pracy, z szefem. Ale też nie zakładaj że to nie właśnie miłość, zauroczeniem. Wiem że to głupie, ale przyglądaj jej się, spróbuj wyczytać czy coś do ciebie czuję, czy się wpatruję maślanymi oczami. Powodzenia

Gość gość
Nie wiem ale zadko się zdarza żeby tak ufać i by. Szczerym w stosunku KurY do szefA