gosza22 0 Napisano Sierpień 3, 2018 Witam, mam 16 lat i od prawie roku mam chłopaka, jednak problem zaczyna się tu gdyż jest to związek na odległość. Niecałe 300km. Kraków-Wrocław. Chłopak ma lat 18 więc nie ma problemu z przyjazdem jednak i tak widzimy się mało, kiedyś to było 2 razy w miesiącu teraz ledwo uda nam się raz. Zaczęły się wakacje, chodzę do pracy, jednak widzę jak znajomi w związkach cały czas gdzieś razem jeżdżą, a ja nie mogę się tym nacieszyć. Nie przeszkadzało mi to wcześniej, ale teraz gdy widzę co tracimy jest mi okropnie z tym źle. Strasznie mi na nim zależy, to mój pierwszy chłopak i jestem bardzo przywiązana do niego i widać, że on do mnie też, ale cholernie boli mnie ta odległość. Zwracam się z prośbą do was o jakieś wasze historie, porady dotyczące takich związków. Kompletnie nie wiem co mam robić bo wiem, że gdy zerwę będę strasznie tego żałować, ale z drugiej strony nie widzę powoli w tym sensu. Buziaczki XYZ ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach