Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kastracja

Polecane posty

Gość gość

Chcę się wykastrować, a nie słyszałem o tym, a wstyd mi zapytać lekarza, bo może jest to niedopuszczalne, więc wyszedłbym na... Jaki lekarz może zlecić taki zabieg? Myślę, że pewnie tylko prywatnie, więc ile to kosztuje ? Ktoś słyszał gdzie to w Polsce można zrobić legalnie? Bo jeżeli nie to pozostaje zagranica? Oczywiście legalnie, bo nie u znachorów - nie chcę komplikacji. A właśnie co z hormonami ? Mam 46 lat to chyba mi nie zaszkodzi. Powody 1) "Walę konia" min. 1-2 razy dziennie, bo mi się bardzo chce i nie mogę zasnąć bez tego. 2) A żona (40lat) zatraciła chęć seksu, pomimo,że zawsze staram się najpierw ją doprowadzić do szczytu, popieścić, poopowiadać i prawie zawsze wyła i wyje z rozkoszy (chyba, że udaje. Mam członka ma 16cm), ale ONA chce max. raz na miesiąc i mówi, że żebym sobie poszukał kogoś "na boku". 3) Jednocześnie pomimo tego kocham Ją (ona twierdzi tak samo), a nie chcę wymuszać seksu i nie chce mi się po raz tysięczny, żeby chociaż mnie ręcznie mnie popieściła. 4) Do tego jest mądra inteligentna, tolerancyjna, kumpelska, powtarzam jej, że dla mnie śliczna (bo taka jest naprawdę) i właściwie pasujemy do siebie - poza pożądaniem i obawiam się, że kiedyś oddalimy się przez to. 5) O kimś "na boku" nie ma mowy, bo raz - Kocham JĄ , dwa- zdrada jakoś mi to nie pasuje mentalnie (nie jestem taki - to nieuczciwe etc.), po trzecie taki seks z kimś to nie to samo co z Nią. 6) pomimo tego Kocham Ją i żeby ją "rozpalić" proponowałem jej wspólny udział w seksie grupowym, cucold, gangbang, ale ona nie chce. (podobno wiele kobiet marzy, ale właśnie tylko marzy) 7) Całe to wszystko mnie wnerwia, jeszcze wisi mi ta torbaz jajami. Mama nadzieję, że jak wytnę to skończy się moja nasza mordęga. OK - koniec żali. Wracając do meritum. Jak, gdzie przeprowadzić taki proces. Może ktoś już to przeszedł. Myślę że można, bo skoro można dokonać wasektomii, to co za różnica. Ciekawe czy to będzie miało wpływ z uwagi na braki hormonalne?

Gość gość
łoo matko

Gość tez rowny gość
rowny z ciebie gosc

Gość gość
to durne, co pana żonie zaszkodzi possac czasem pałę

Gość gość
skocz do weterynarza może ci chlaśnie niczym bykowi w oborze ...... widziałem filmiki w sieci to zabieg całkiem prosty i podobno bezbolesny jak u byczków w Argentynie !!! :D ps. ostatnio pisali o jakimś wytatuowanym miłośniku fistingu analnego z poznania co pojechał na podobny zabieg do Meksyku z tymże dodatkowo kazał sobie obciąć pindola !

Gość gość
Czyli w Polsce nie da się ? Małego sobie zostawię. Własnie gdy się go wytnie to przecież tam jest cewka moczowa. Jak później sterować trzymaniem moczu, sikaniem? To chyba powstaje kaleka.

Gość gość
napisze ci więcej nie tyko w Polsce ale i w europie jest problem z wycinaniem zdrowych organów po prostu jest to sprzeczne z przysięgą i etyką lekarską

Gość gość
Nie kalecz się chłopie kochany dla kobiety

Gość gość
Poproś żonę. Zrobi za darmo i (możliwie że) chętnie.

Gość gość
Poczytałem trochę na innych forach i w innych tematach i niestety potwierdzam legalnie nie można :-( Trochę to smutne bo czytam, że wielu facetów ma podobny problem do mojego. Jednocześnie okazuje się, że po zabiegu trzeba brać testosteron doustnie, bo się organizm rozwala. Czyli życie z wiekiem staje się do d.... Zastanawiam się nad jego skróceniem, bo już nic fajnego mnie nie spotka. Tylko odwagi brak.

Gość amBrożyk
pojedź do schroniska dla zwierząt, zabierz nóż i pniak, kindybała połóż na pniaku i szybkim cięciem noża załatw sprawę błyskawicznie, głodne psy czekają na obiad a żona będzie zadowolona, że uwolniła się od pajaca i może bezkarnie się bzykać z szefem w firmie !

Gość gość
amBrozyk nie ma co kozakować. Dożyjesz do pewnego wieku i zobaczysz, że będziesz miał podobny problem z ujściem ciśnienia. Pytałem poważnie, ale jak widać to niemożliwe.