Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zniechęcić do siebie kobiete ?

Polecane posty

Gość gość

Tak aby jej nie urazić i nie być wulgarnym bo tego nie chce. Chce tylko aby sama doszła do wniosku ze nie warto zawracać sobie głowy moja osobą a staje sie wrecz natarczywa. Jak mówie że chce być sam to zaraz płacze.

Gość gość
Opowiedz ze byles na rumunskich prostytutkach :-)

Gość gość
Jesteście w związku? Czy się luźno spotykacie? Doszło między wami do czegoś więcej?

Gość gość
Byliście wcześniej parą?

Gość gość
Nie, nie byliśmy wcześniej parą. Byla moją koleżanką. Do seksu również nie doszło poniewasz nie chce jej wykorzystać. Obydwoje jesteśmy wolni i po trzydziestce ale ja nie widze dla nas przyszłości.

Gość gość
Delikatne działanie tu nic nie pomoże. Bo dziewczyna będzie żyła cały czas nadzieją. Spotkaj się z nią najlepiej w miejscu gdzie będziecie sami i powiedz szczerze że nic z tego nie będzie. Stanowczo i twardo. Będzie ją bolało ale w końcu przestanie. A jak będziesz próbował jej pomału dać znać kiedy ona jest najwyraźniej ślepo zapatrzona w Ciebie to tych znaków nie odbierze w odpowiedni sposób.

Gość gość
Powiedz że Piróg i Jacyków to twoi idole może pomoże ;)

Gość gość
o matko i córko:))wy konserwatyści ....niech zaprosi cię inna koleżanka do swego auta to pomaga haa...nie będzie chciała patrzeć na ciebie gwarantowane..ale on taki nieśmiały ..bidulek a do auta to jego wcisnęli co?:))

Gość gość
a wiesz co mój zrobił!papatki jadąc samochodem po tym jak ze mną się koch.jak można nazwać to kochaniem też pomogło ryczałam tydzień a on już miał kochanicę paręlat ot.Przygoda ):

Gość gość
Skoro nigdy nie byliście parą, to trochę dziwna ona, że na Twoją odmowę uderza w jawny płacz.

Gość gość
Do tego/tej wyżej: a dlaczego dziwna ona? Ja nic dziwnego w tym nie widzę. Dziewczyna się po prostu zaangażowała i dlatego ciężko jej odpuścić. Autorze, nie baw się w żadne gierki i nie zwódź jej tylko po to, żeby to ona w końcu zerwała. To jest najgorsze, co może być. Porozmawiaj delikatnie ale stanowczo. I co najważniejsze - po tej rozmowie daj jej spokój, nie kontaktuj się choćby nie wiem co, nie pytaj co słychać i nie baw się w przyjaciela. Jak koniec to koniec. Zrób to jeszcze dziś, bo z tego co napisałeś to widać, że ty już ją zwodzisz. Współczuję dziewczynie.

Gość gość
c:)potem są wielce zaskoczeni jak ich kobiety traktują ...niech szukają partnerów do koch.