Gość gość Napisano Sierpień 3, 2018 Cześć. Chcę podzielić się z Wami problemem na który zwróciłam uwagę dopiero niedawno. Kiedyś dumnie żyłam w przekonaniu, że krytyka (oczywiście niekonstruktywna) od ludzi zupełnie na mnie nie robi wrażenia, że trzeba żyć swoim życiem i nie zwracać uwagi na ludzi którzy zawsze będą gadać. Ostatnio zauważyłam jednak, że prawie na każdym kroku zastanawiam się i przejmuje się tym co kto o mnie powie.. Niby powszechny problem, niby większość ludzi tak ma ale czuję, że na prawdę mnie to ogranicza bo przez to boję się działać i podejmować kroki.. Próbowałam rozmawiać ''sama ze sobą'', że to przecież nie ma sensu ale nie potrafię tak o - mieć to gdzieś. Podświadomie cały czas o tym myślę. Macie jakieś rady, sposoby albo też z tym się zmagaliście? Nie chcę być szarym człowiekiem który boi się opinii innych bo to okropne całe życie być jak w klatce ale te myśli są na tą chwilę silniejsze ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach