Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawił żonę gdyż utyła

Polecane posty

Gość gość

Moją znajomą mąż zostawił dla szczuplejszej i ładniejszej. Ona jest przeciętną z wyglądu kobietą. Zawsze taka była. Gdy się poznali była szczupła. Po dzieciach zrobiła się dużą kobietą, ale nie potężną. Jemu to przeszkadzało. Jestem w szoku gdyż wygląd i uroda nie powinny być powodem do rozwodu.

Gość gość
ciebie też zostawi jak tylko wysrasz bękarta :D

Gość gość
Chuj z nim tzn że nie kochał

Gość gość
ładniejsza i zgrabniejsza na niego poleciała prowo lub tępa suka

Gość gość
autorko taki, nie chce go nazywac, nie jest jej wart... on nie wie co to milosc, nie idzie do tamtej ja tez utylam nieco,ale maz mnie zostawil

Gość gość
Ja też bym pewnie nie chciała żeby mój chłopak/mąż nagle ważył 2 razy więcej niż na początku związku. Po prostu przestałby mnie podniecać, a chyba ciężko o udany związek jeśli partner partnera odpycha. :( Otyłość niestety jest mało atrakcyjna. Inna sprawa, że nadwaga może być skutkiem ubocznym ciąży/porodu, taki już jest niestety ten świat, że kobiety mają przewalone.

Gość gość
15.55 czy wiesz, ze niektore choroby powoduja otylosc np.tarczyca

Gość gość
po ciazy wariuja hormony i od zlej gospodarki hormonalnej tez sie tyje mi to swiat zmarnowalo

Gość gość
Przesadzanie ja zawsze miałam kilka* kg za dużo od nastolatki (17-18 lat) teraz mam 29 lat i ciągle podobam się mojemu już mężowi, co wy za głupoty piszecie....

Gość gość
16.00 Wiem, to niczego nie zmienia, niestety uczucia mogą sie wypalić gdy druga połówka nagle stanie się nieatrakcyjna fizycznie, s**t happens. Po prostu nie rozumiem najeżdżania na faceta, nie jego wina że sie odkochał, to sie niestety zdarza.

Gość gość
Nadwaga jest korzystna w skupie, a nie w łóżku!

Gość gość
16.43 to nie jest milosc moj maz pomagal mi zrzucic a nie zostawil!

Gość gość
16:43 Zakochujesz się w czyjejś szczupłości? Buahaha

Gość gość
dobra. wiesz ze nie uznam? muszę zdążyć z autostopem. ashuri miriam. elohim bara ta? wynika ci zaniechanie? ja cie nie nawidze. ty wiesz ze to dziala na ktawie? kotew brudasie cygański arabie.

Gość gość
tylko ja wiem. masz gały łysego? o to chodzi? nie skumasz. zrobi to z dziecmi. i to ma przejsc. wiesz co idzie? kol. teraz wy z kadoszem. raus.

Gość gość
przestań ćpać lambadziaro

Gość gość
16:57 Skoro Ci pomagał zrzucać zbędne kg, to znaczy że chciałaś schudnąć. Nie znamy sytuacji, może ta babka stwierdziła że nie chce o siebie zadbać i schudnąć, trzeba ją akceptować, mężczyźni kochają krągłości etc. Nie ma to jak mieć za żonę zapasioną Grażynę. Miłość miłością, ale jak ktoś lubi chude laski, to jakoś wątpię żeby nagle podniecały go te otyłe.

Gość gość
Walic loche!

Gość gość Bogusia 23
A wystarczyło zastosować Slimunox, ja tak zrobiłam i odzyskałam szczupła sylwetkę.

Gość gość Katarzyna C
No cóż... są ludzie i ... parapety... A co do nadwagi to bardzo łatwo jej się pozbyć stosując Slimunox obok diety

Gość gość Teresa
Moim zdaniem zostawienie żony bo utyła jest ... prostackie, to chyba najdelikatniejsze ze słów jakie cisną się mi na usta. Tym bardziej, ze jest wiele środków które obecnie pomagają pozbyć się nadwagi, choćby Slimunox.

Gość Onaonaona30
A wiecie co ja wam powiem ... problem w tym ze laski są mega wrażliwe ... sama mam duży rozmiar ale jak powiem swojemu ze chętnie opierole mu pęto czy coś w tym stylu to odrazu sterczy a to co ja mówię nie ma absolutnie nic związanego z dniem codziennym , poprostu same jesteście do niczego O!

Gość gość
Mój facet przytył ze 20 kg i co?Jakos to mam w doopie.

Gość gość
22.32 szkoda ze działa to w jedna stronę zwykle...bo gdybyś Ty tyle przytyla to pewnie by mu to przeszkadzało