Gość gość Napisano Sierpień 3, 2018 Zdarzyło mi się parę razy od dzieciństwa widziećmi duchy lub coś czego nie potrafię wytłumaczyć. Jako dziecko nagle w moim pokoju pojawili się cieniści ludzie którzy chodzili po pokoju, było ich dużo i słyszałam szum tak jakby coś mówili ale chyba nie zwracali na mnie uwagi. Potem mama zapaliła światło i znikneli. Kiedyś też wyszłam na dwór w nocy i siedziałam na schodach zauważyłam jakieś dziwne rozproszenie w powietrzu skupiłam wzrok i zobaczyłam jakby sylwetke-cień kota który skoczył tak jakby chciał złapać mysz to było tak bardzo realne i nagle znikł. W tym ogrodzie pochowałam kiedyś kilka kotów. Zawsze Ci których widzę nie zwracają na mnie uwagi tak jak we filmie, może to nie duchy albo widzę coś z innego wymiaru? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 60 Napisano 3 Sierpień Ja kiedyś, mając około 6 lat, skakałem ze stołu. Za którymś razem ja odniosłem wrażenie, że ja lecę. Ja tak doleciałem aż do pokoju około 2 metrów aż postanowiłem wylądować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach