Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emigracja to makabra

Chce wrócić do Polski a żona nie chce

Polecane posty

Gość gość
^^ no i co z tego skoro w szwecji jest tysiące kolorowych, islamskie dzielnice w kazdym miescie tam macie. Co za syf! Tylko PL.

Gość gość0877A
Szwecja jest piekna , nawet gdy najechali na nia kolorowi , pamietam ja sprzed ponad 20lat , chora propaganda , zeby ludzie wierzyli jakie maja szczescie zyjac w PL :/

Gość gość
Polactwo to najgorsza szumowina z obrzeży Europy. Do nas Brytyjczyków należy pół świata nawet dziś, gdy wycofaliśmy się z kolonii. Wszystko co dobre pozostawiając dzikusom. Oni nigdy niczego nie wymyślili i do dziś dnia używają nasz system sądowniczy i komunikację, którą myśmy zbudowali. Nie wspomnę już o języku angielskim, którego używa dziś pół świata w odróżnieniu od polskiej, prymitywnej ptasiomowy, którą używa garstka mieszkańców obrzeża nadbrzeża. Nikt się z wami nie liczy bo i po co? Nie macie nic swojego oprócz nędzy, wódki i alkoholizmu. Nawet jednego porządnego auta nie potrafiliście skonstruować. Buahaha! PL to śmieszny kraj i parszywi ludzie!

Gość gość
bilet już kupiony? nie? to czego obgadujesz żonę na forum s*********o?

Gość gość
Angolstwo to najgorsza szumowina z obrzeży Europy. Do nas Polakow należy pół Europy nawet dziś, gdy wycofaliśmy się z ksiestwa liteskiego. Wszystko co dobre pozostawiając dzikusom. Oni nigdy niczego nie wymyślili i do dziś dnia używają nasz system sądowniczy i komunikację, którą myśmy zbudowali. Nie wspomnę już o języku polskim , którego używa dziś pół Europyw odróżnieniu od angielskiej, prymitywnej ptasiomowy, którą używa garstka mieszkańców obrzeża nadbrzeża. Nikt się z wami nie liczy bo i po co? Nie macie nic swojego oprócz nędzy, pubów i alkoholizmu. Nawet jednego porządnego domu z tynkiem nie potrafiliście skonstruować. Buahaha! UK to śmieszny kraj i parszywi ludzie!

Gość gość
W simsach cwelu, w simsach!

Gość gość
MY BRYTYJCZYCY????.... farbowany lisie , posiadaczu brytyjskiego paszportu polaczku siedzacy na Polskim forum ...zenada , nigdy nie bedziesz BRYTYJCZYKIEM DLA BRYTYJCZYKOW TYLKO POLSKA SZUMOWINA CO DOCHRAPALA SIE PASZPORTU .

Gość gość
A masz do czego wracać? Dzieci są już w szkole i targanie ich do polskiej szkoły byłoby szokiem (i krzywdą). Polska ma jeden z najgorszych systemów edukacji i produkuje magistrów bez żadnej wiedzy praktycznej. Pomyśl o dzieciach a nie o sobie.

Gość gość
Polska ma jeden z najlepszych systemów edukacji i produkuje wykształconych absolwentow z duzą wiedzą. A praktyki kazdy sie uczy w pracy. Cała Europa to wie dlatego jestesmy bardzo cenieni w UE w przeciwienstwie do pijanych angoli. Ich czas za rok minie jak wyjda z UE i staną sie zambezi BUEHEHHEJEJEJEJEEE.

Gość gość
A w którym kraju produkuje się mgr już z wiedzą praktyczną?

Gość gość
Np w UK. Już w college dzieciaki mają praktyki związane z przedmiotami które je interesują. Na studiach jest zazwyczaj placement lub rok praktyk. A podczas magisterki ludzie już w większości przypadków pracują w zawodzie i studiują (pracodawca im płaci za studia). Doktorat to w 90% płacony przez pracodawcę . A w PL? 3 magistry i zero praktyki, a potem jazda na szmacie w UK dla takich to zaszczyt.

Gość gość
Dokładnie. Nie wiem jak w innych krajach ale w UK jest mnóstwo praktyk i w czasie studiów ludzie zdobywają doświadczenie. Ja dostałam pracę pod koniec 3ego roku studiów, a magisterkę opłacił pracodawca. Było trudno połączyć pracę na pełny etat i studia ale dałam radę. W Polsce ludzie kończą studia (lub przerywają i idą na następne), potem kończą i są jak szczeniaki we mgle.

Gość gość
Uk to szmaciarski kraik bez przyszlosci. Tam sie pracuje na islamistow siedzacych na zasiłkach ktorzy nastepnie wysadzaja sie w powietrze w londynskim metrze. Przeciez te pacany pojedynczych kurków w zlewach nie umieja montowac i Polacy musieli ich tego nauczyc. Buehehehehehe!

Gość gość
W Kanadzie też na studiach zazwyczaj jest kilka miesięcy płatnego stażu. To pomaga nawiązać kontakty z przyszłym pracodawcą. Ja tak właśnie dostałam pracę :) W Polsce to nie wiem, ale moja przyjaciółka studiująca prawo miała na studiach sprawdziany z religii i WF :D

Gość gość
Nie kłam emigracyjna mendo. Na studiach nie ma religii ani wf. Gnij w zafajdanej muslimami kanadzie.

Gość gość
nie wracajcie, w polszy skonczy sie depresja zony albo rozwodem

Gość gość
Rozwodem to sie konczy zycie na emigracji.

Gość gość
raczej zycie w polszy

Gość gość
Zapamiętajcie sobie moje słowa. Polski nie ma. Są montownie w których polaczki ryją za bezdurno na nas Brytyjczyków i innych panów z zachodu. PL to jeden wielki rynek zbytu stworzony na nasze brytyjskie potrzeby. My Brytyjczycy do niczego was nie potrzebujemy. Na świecie jest masa krajów gdzie siła robocza jest jeszcze tańsza niż w PL. I my z tego korzystamy od wieków. I to się jeszcze długo nie zmieni.

Gość gość
40 MILIONOW Polaków buduje kraj w PL i mają się dobrze. Umieli zalozyc firmy albo zaprezentowac sie na interwiew. Polacy są bogaci a wy zawistne emigranckie polaczki nie możecie tego strawić. Buehehehehe ale mam bekę z was nędzarze na kredycie z dorzecza big bena. Gnijcie dalej w tej waszej obsranej UK na flatach zagrzybionych.

Gość gość
Rok pracy w PL to dzis rok pracy w uk. Dzieki PIS pensje rosna a zycie trzykrotnie tansze niz w uk. I 500+ jakiego angole nie maja. 96% osrusów w uk nie ma niczego oprócz pokoiku po latach pracy i intensywnego oszczędzania. To juz nie my polacy musimy przyjeżdżac do waszych obszczanych, angielskich flatów tylko wy obszczymury gnijecie w uk żeby zarobić kilka £. Ale to się wam już kończy, ceny wam rosna i podwyzki sie skonczyly. 50 hindusów na wasze miejsce w uk. May zrobi z wami porządek i usadzi was na właściwym miejscu czyli w PL. Buahaha! PL zawsze górą.

Gość gość
pytanie czy masz bilet kupiony do polszy

Gość gość
21:23 kogoś boli dupka :) prześlę ci wazeliny z Kanady.

Gość wschodnie zachlejmordy
Polsza to dno, zachlejmordy i patologia od Mieszka I, montownia i Chiny Europy, nic więcej, 80% zarabia 2500PLN lub mniej miesięcznie a litr paliwa 5PLN, tyle

Gość gość
Polandesz to jak Bangladesz, w chinach krwa większe mają dochody niż w polandeszu, pozatym to tylko kraj teoretyczny na wymarciu

Gość gość
Anglia to dno, zachlejmordy i patologia od Elzbiety I, chlalnia i Chiny Europy, nic więcej, 80% zarabia 1500funtow lub mniej miesięcznie a litr paliwa 2funty, tyle

Gość gość
Ja wam życzę żebyście nigdy z tej waszej PL nie mogli wyjechać i pracować zagranicą. Tak było by dla was najlepiej. A dla nas Brytyjczyków też bo wcale was do niczego nie potrzebujemy. Wy/pier/da/lać z Królestwa, won stąd!

Gość gość
Ja wam życzę żebyście nigdy z tej waszej uk nie mogli wyjechać i pracować za granicą (pisze sie osobno pedale analny). Tak było by dla was najlepiej. A dla nas Polakow też bo wcale was do niczego nie potrzebujemy. Wy/pier/da/lać z Królestwa Polskiego, won stąd!

Gość gość
Bezdurno? W jakim to narzeczu?

Gość gość
ponawiam pytanie autorze, czy masz bilet do polski?