Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój były i jego nowa dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze dobrze żeś my się nie rozstali , a już znalazł sobie jakaś..... No szlak mnie trafia jak widzę go z nią ! Jeszcze te jego docinki i uśmieszki do mnie. Jak bym mogła to bym ich poprostu wysadziła w kosmos ! Mam się na nich zemścić? Macie jakieś pomysły ?

Gość gość
Na nich za co? Co ona Ci zrobiła? Została jego dziewczyną po waszym rozstaniu, a od niego czego chcesz myślałaś, że jak się rozstaliście do końca życia będzie sam? To z Tobą jest problem nie z nimi. I jeszcze jedno pisze się szlag

Gość gość
Poprosił dobrego kimola żeby poudawal Twojego faceta, niech były zoabczy Cie na randce z nim i Ty tez poslij mu ironiczny uśmiech. Może to szczeniackie, niedojrzale ale ja bym poczuła się wtedy lepiej na Twoim miejscu, mialabym jakąś satysfakcję...

Gość gość
Kto zerwał? Ty czy on?

Gość gość
On bo sobie znalazł tą ....

Gość gość
Zemsta to domena ludzi słabych , puść w niepamięć , skoro on ślę ci głupie uśmieszki idąc z nią to znaczy że jest nic nie warty , przede wszystkim jemu zależy na twojej uwadze nie daj się głupiemu prowokować , największą karą będzie gdy znajdziesz kogoś na poważnie a o nim na poważnie zapomnisz a nie z zemsty

Gość gość
Musisz mieć strasznie słaba psychikę ze rusza cię zachowanie kogoś tak prymitywnego , gierki na poziomie dziecka z przedszkola ten twój były prowadzi , dziekuj bogu ze odszedł a nie płacz bo nie sztuka spędzić życie z takim odrzutem który jest tak mało wart że musi się dowartosciowac w tak żenujący sposób