Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość licytacja do 0

Teoretycznie, za ile byście sprzedały swoje dziewictwo?

Polecane posty

Gość gość
Jest ware miliony złotych. O ile traficie na przedsiebiorczego faceta który to ceni. Wtedy w skali życia może nawet będą miliony złotych. Mi gdyby dziewczyna powiedziała żebym jej zapłacił za utratę cnoty to byłby koniec związku.

Gość gość
Mi gdyby dziewczyna powiedziała żebym jej zapłacił za utratę cnoty to byłby koniec związku. x takiś biedny? czy taka dla ciebie bezwartościowa jest kobieta?

Gość gość
takiś biedny? czy taka dla ciebie bezwartościowa jest kobieta? X Najchętniej to bym jej zapłacił i zerwał ale szkoda pieniędzy na głupie zagrywki.

Gość gość
Dziewictwo nie jest towarem, by nim handlować! Coś, co ma się tylko jedno, tylko raz i jest powiązane, jest symbolem cnoty, godności, szacunku i honoru kobiety, jest bezcenne, bo za żadne pieniądze, już się tego nie odkupi, nic nie będzie już takie niewinne i czyste :-)

Gość gość
bezwartościowa na pewno w momencie gdyby chciała za to pieniądze

Gość gość
10:00 Zdefiniuj ''głupie zagrywki'' - nie traktujesz kobiety poważnie?

Gość gość
gość dziś bezwartościowa na pewno w momencie gdyby chciała za to pieniądze x A według mnie raczej przedsiębiorcza i myśląca perspektywicznie. le fakt, to nie byłoby na rękę biedakom ;)

Gość gość
Up po prostu za cnotę można zdobyć miłość i męża na całe życie a także dużo pomocy finansowej. Gdy jednak wyskoczy z zadaniem zapłaty cała magia że to właśnie mi się oddała idzie w p**de i nie jest nic warta. Nie wiem jak inaczej to wytłumaczyć.

Gość gość
gość dziś gość dziś bezwartościowa na pewno w momencie gdyby chciała za to pieniądze x A według mnie raczej przedsiębiorcza i myśląca perspektywicznie. le fakt, to nie byłoby na rękę biedakom oczko.gif cccccccccc Większość facetów i tak już niczego od siebie nie daje i są nieprzydatni w każdym calu, więc niech chociaż płacą! Jestem za i też chcę sprzedać dziewictwo :)

Gość gość
A według mnie raczej przedsiębiorcza i myśląca perspektywicznie. le fakt, to nie byłoby na rękę biedakom oczko.gif X To raczej wtedy jest głupia mentalnym biedakiem gdyż mając do wyboru męża z pół miliona majątku netto wybiera tu i teraz marne 5-20-50tys zł. Najgorsze ze zabije tym całe uczucie.

Gość gość
gość dziś Nie wiem jak inaczej to wytłumaczyć. x Może tak, że wyprały cię wzorce kulturowe? A może tak, że twoja podświadomość i ego boi się niezależności kobiety, kiedy otrzyma na raz dużą gotówkę, a ty byś najchętniej chciał jej wydzielać grosze, by była od ciebie zależna? ;) Facet już w kwestii finansowej potrzebny kobiecie nie jest, a i coraz więcej jest tych niezależnych emocjonalnie, które nie potrzebują miłości obiektu, który żadnej więcej roli nie spełnia, więc... no cóż :P

Gość gość
Up po prostu za cnotę można zdobyć miłość i męża na całe życie c ty jesteś prawik czy kolejna męska szmata domagająca sie dziewic?

Gość gość
Niech sobie otrzyma ale odemnie wtedy wara. Kurwa pozostanie kurwą.

Gość gość
Ja jestem prawik. Według mnie cnota jest bezwartosciowa. Szanuje ale bym nie zapłacił.

Gość gość
10:14 Pewnie tak nawet wyjdzie jej na lepsze ;) każda, która idzie swoją drogą, ma w głębokim poważaniu, co o niej sądzisz, tym bardziej, że pokazujesz przy tym tylko własne chamstwo, kompleksy i ból d^pki, więc żadna strata dla kobiety ;)

Gość gość
Ja wierzę w miłośc a wy musicie być biedne że jara was myśl o 5-20-50-100tys :(

Gość gość
gość dziś Coś takiego jak miłość nie istnieje, dziecko, pora się zapoznać z realiami i przekłamanym wytworem kulturowym. Jak twoja psychika jest na tyle słaba, by potrzebować takiej fantazji, to też raczej nie rokujesz

Gość gość
że jara was myśl o 5-20-50-100tys x nie jara, ale jak mogę wezmę :D bo niby czemu nie

Gość gość
nie jara, ale jak mogę wezmę smiech.gif bo niby czemu nie x Cieszysz się jak głupia do sera, mam dużo więcej pieniędzy i jestem nieszczęśliwy. Mógłbym kupić wszystkie wasze cnoty i zrobić orgie.

Gość gość
Mazowszanin12 dziś i powiedzcie mi ze polki to nie kur(wy x Juz sie tak nie podniecaj tym słowem, nikogo nie obraża, dawno straciło na mocy przekazu, głownie dzięki facetom ;)

Gość gość
Cieszysz się jak głupia do sera, mam dużo więcej pieniędzy i jestem nieszczęśliwy. Mógłbym kupić wszystkie wasze cnoty i zrobić orgie. x Obawiam się jednak, że mam więcej :P ale dodatkowy grosz nie śmierdzi ;) A ty się tam pocieszaj, przegrywie, odpal sobie p****lka i spuść ciśnienie

Gość gość
Teoretycznie za mozliwosc wyjazdu na stale z tego kraju, zapewnienie startu w innym oraz podwojne obywatelstwo.