Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tygrysku mruk :(

Polecane posty

Gość gość

Zasada nr 1: nigdy nie marnuj pieniędzy. Zasada numer 2: nigdy nie zapominaj o zasadzie nr 1." - Warren Edward Buffett najbogatszy człowiek świata 2008r według rankingu amerykańskiego miesięcznika Forbes. NIE NO JA NIE JESTEM TAKI CHYBA PEWNIE BYM SIĘ ZAKOCHAŁ W KINDZE I JEJ SŁODZIŁ A ONA BY PIŁA TO PIWO XD W związku ♥ z Piwniczanka :*

Gość gość
kto to jest Kinga?

Gość gość
Miałem iść spać o 21 specjalnie zostałem bo była Kamczi.

Gość gość
Lubię taką głupotę u kobiet na spontanie jak Kamczi tygrysku wróć

Gość gość
kto to jest Kamczi?

Gość gość
to moje byłe karyn z poprzedniego forum nie bądź zazdrosna leżaczku 😭 zmieniłem się i nie jestem już bed boj

Gość gość
leżaczku ? bad boy ? o co tu chodzi?

Gość gość
kupiłam sobie na taras dwa leżaki ,to fakt sama na nie zapracowałam ,czemu bad boy?

Gość gość
tygrysku zbieram na pierścionek zaręczynowy

Gość gość
to zbieraj ; -)

Gość gość
...od początku kiedy Cię poznałam to tylko małżeństwo z Tobą chodziło mi po głowie ,albo wszystko albo nic ,nie potrafię inaczej o Tobie myśleć tylko co ma do tego jakaś Kinga?masz na myśli ,,wyścigową''?;-)

Gość gość
ona się nie myla i za młodą dla mnie, myślę poważnie o życiu i majątku mym Kinga i karyna to nie dla mnie chce ciebie tygrysku. Chyba z podszywem pisze tygrysku daj znak że to ty

Gość gość
11.42 to nie Ty ! mój kochany nigdy by tak nie napisał i nie używa małych liter!

Gość gość
to ja trzynasty tygrysku nie bądź taka. czekam tu na ciebie od 3 w nocy a ty mnie ranisz jak wszystkie karyny

Gość gość
Tęsknię za yuki ona była najfajniejsza.

Gość gość
12.02 daruj sobie trolu takie idiotyczne wpisy

Gość gość
Leżaczku dlaczego jesteś dla mnie nie miła. Staram się a ty nic wszystkie karyny jesteście takie same suki 😭

Gość gość
Wszystkie wypowiedzi oprócz yuki to podszyw, swoją drogą strasznie crepi skopiować kogoś opis profilu na dysk twardy. Jakaś obsesja.

Gość gość
kto to jest Kinga? X Taka jedna 19l dziewczyna miała też w avku tygryska. Charakter piwniczanki i nutka graczki. Ciągnęło ją do seksu i dziewica. Fajna dziewczyna bojaca się o przyszłość.

Gość gość
Lubiła sobie walnąć browara i nie myć się :) ciekawa osobowość :)

Gość gośćparassolka
nie rozumiem jak kobieta może się nie myć i pić piwo?patologia

Gość gość
To są podszywu leżaczku odezwij się do mnie w końcu

Gość gość
kto to jest Kamczi? X taka jedna brunetka co zakochała się w pedale

Gość gość
dziś nie rozumiem jak kobieta może się nie myć i pić piwo?patologia X Kinga była super nie znasz się

Gość gość czystość duszy
19 Dusza moja walczyła o nią i z całą starannością usiłowałem zachować Prawo; ręce wyciągałem w górę, a błędy przeciwko niej opłakiwałem. 20 Skierowałem ku niej moją duszę i znalazłem ją dzięki czystości; z nią od początku zyskałem rozum, dlatego nie będę opuszczony. 21 Wnętrze moje poruszyło się, aby jej szukać, i był to dla mnie zysk wspaniały. 22 Dał mi Pan język, jako zapłatę dla mnie, i będę Go nim chwalił.

Gość gość
W ogóle piwniczanka yuki kinga i kamczi były super. Tyle fajnych momentów. Najlepsze chyba jak yuki pocisnela kamczi a kamczi coś takiego jak zejdź ze mnie laska xD

Gość gośćparassolka
niegrzecznie jest pisać o myciu się bo to intymny temat i chyba normalne że każdy o tym wie .Mówienie o tym świadczy o braku klasy i kultury ,służy jedynie poniżeniu drugiego człowieka,gdyż to sprawa tak oczywista że o tym nawet mówić nie trzeba.,i nic mi do tego kto się ile razy na dzień kąpie.Ci co się wywyższają mają brudne i oblepione dusze o czystości ciała nie mówię bo to nie mój interes

Gość gość
Yuki miała na przekór tak docisnieta śrubę że byłem często w szoku co ona pisze. Ale nie wiadomo czy taka była naprawdę czy beka.

Gość gość
One wszystkie na mnie leciały ale im odmawialem bo widziałem że poznam tą jedyną tutaj. Leżaczku mruk tęsknię dlaczego cię nie ma 😭

Gość gość
gośćparassolka dziś niegrzecznie jest pisać o myciu się bo to intymny temat i chyba normalne że każdy o tym wie .Mówienie o tym świadczy o braku klasy i kultury ,służy jedynie poniżeniu drugiego człowieka,gdyż to sprawa tak oczywista że o tym nawet mówić nie trzeba.,i nic mi do tego kto się ile razy na dzień kąpie.Ci co się wywyższają mają brudne i oblepione dusze o czystości ciała nie mówię bo to nie mój interes X Dużo osób tam przegrywalo, nie wychodzili z domu praktycznie, nie myli się, brak pieniędzy, pracy, matury. Brak znajomych związku. Każdy miewal słabsze momenty i zalil się czasami albo kręcił beke z nudów. Coś jak tutaj w sumie.