Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tygrysku mruk :(

Polecane posty

Gość gość
Ogólnie to nigdy nie krecilem beki. Po prostu czułem się tam jak w śród swoich więc pisałem o pusiach i w ogóle. Mi tam nie przeszkadza że Mollying się nie myla bo to nie jest najważniejsze przecież. Podszywy wypad z mojego tematu. Idę zrobić kawę a później trochę pogram. Wrócę za 3 godz. Pa tygrysku bądź tu jak wrócę.

Gość gość
dziś Ogólnie to nigdy nie krecilem beki. Po prostu czułem się tam jak w śród swoich więc pisałem o pusiach i w ogóle. Mi tam nie przeszkadza że Mollying się nie myla bo to nie jest najważniejsze przecież. Podszywy wypad z mojego tematu. Idę zrobić kawę a później trochę pogram. Wrócę za 3 godz. Pa tygrysku bądź tu jak wrócę. X Podszyw, krecilem często beke. Chciałem być śmieszny, powodować uśmiech na twarzy dziewczyny.

Gość gośćparassolka
skąd możesz wiedzieć czy ktoś się myje czy nie ?świadczy to o braku kultury u ciebie,co zaglądasz komuś do łazienki czy do majtek?wstydź się za siebie ,pilnuj żebyś ty się mył /myła bo ciepło jest i człowiek się poci ale o tym chyba mówić nie muszę.

Gość gość
Tygryski mruk

Gość gość
gośćparassolka dziś skąd możesz wiedzieć czy ktoś się myje czy nie ?świadczy to o braku kultury u ciebie,co zaglądasz komuś do łazienki czy do majtek?wstydź się za siebie ,pilnuj żebyś ty się mył /myła bo ciepło jest i człowiek się poci ale o tym chyba mówić nie muszę. X Ona sama się chwalila brakiem mycia rozumiesz? Przynajmniej tak zapamiętałem.

Gość gośćparassolka
13..000 skąd wiesz ze sie nie myli?

Gość gość
gośćparassolka dziś 13..000 skąd wiesz ze sie nie myli? X Sami pisali :D

Gość gośćparassolka
chwaliła się brakiem mycia? brednie coś ściemniasz,nie wierzę.Nikt normalny nie powie że się nie myje.

Gość gośćparassolka
kto co pisał? cytuj ,jestem ciekawa

Gość gość
gośćparassolka dziś chwaliła się brakiem mycia? brednie coś ściemniasz,nie wierzę.Nikt normalny nie powie że się nie myje. X Mało tam normalnych osób było. Normalny człowiek to nie wchodzi na forum. Po co jak ma życie.

Gość gość
dziś Przestan się w końcu podszywać do cholery. Żadnej beki nie krecilem. To są moje prawdziwe myśli : Po prestiżowej masturbacji wziąłem prestiżowe białko wpc 80 Zwaxliłem prestiżowo konia na prestiżowe pool dance brunetke :3 Dziś srhałem dwa razy i ani razu nie wytarłemm tyłka bo matka narzekała że papier drogi a srhać można co dwa dni a nie codziennie Ale mi stał penis jak wstałem XDDD

Gość gośćparassolka
opowiadać o kimś że się nie myje ,świadczy o braku klasy i kultury ,no chyba ze ktoś wygląda jak menel,brudny ,obtargany i zarośnięty to wtedy widać ale nawet wtedy nie wypada o tym mówić..bo to intymny temat,myślę ze chodzi tu głównie o zniszczenie opinii i reputacji normalnych ludzi w oczach innych ,to jest podłe

Gość gośćparassolka
13.18 czyli rozumiem ze nie jesteś normalny/normalna bo piszesz na forum.

Gość gość
Sama się chwaliła że się nie myje! Tu chyba też bo jej bronisz. Baby to suki 😭 tylko wykorzystać na kasę i alimenty a potem cię niszczą

Gość gość
gośćparassolka dziś kto co pisał? cytuj ,jestem ciekawa X Przykładowo wieczorna umawiala się na lody kreciolki z użytkownik który pisał o pulsujaca kielbaska i rysowal swoje 13,6cm fiuta w paincie a ogólnie był męska prostytutka to znaczy za 300 robił seks z kobietami po czym proponiwal im frytki. Przerabial też swoje monobrwi w fotoschopie. Forum było zabawne i specyficzne.

Gość gośćparassolka
nikogo nie bronię,nie znoszę pomiatania drugim człowiekiem i szargania cudzej opinii.Tyle w temacie

Gość gość
To moje cytaty. Wieczorno nie podszywaj się bo sama się pulsujaca kiełbasa delektowalas. Ja tam tylko beke robiłem.

Gość gość
dziś opowiadać o kimś że się nie myje ,świadczy o braku klasy i kultury X Daj spokój się uczepilas, Kinga była super dziewczyna.

Gość gość
dziś dziś Przestan się w końcu podszywać do cholery. Żadnej beki nie krecilem. To są moje prawdziwe myśli : Po prestiżowej masturbacji wziąłem prestiżowe białko wpc 80 Zwaxliłem prestiżowo konia na prestiżowe pool dance brunetke :3 Dziś srhałem dwa razy i ani razu nie wytarłemm tyłka bo matka narzekała że papier drogi a srhać można co dwa dni a nie codziennie Ale mi stał penis jak wstałem XDDD X Podszyw znowu...

Gość gość
dziś Znowu podszyw.

Gość gość
dziś Sama się chwaliła że się nie myje! Tu chyba też bo jej bronisz. Baby to suki beksa.gif tylko wykorzystać na kasę i alimenty a potem cię niszczą X I kolejny. Ok idę bo ten temat jest strasznie cripi. Ktoś ma obsesję i zapisał kilka wypowiedzi xD nie macie życia bezkitu żeby na komputerze trzymać taki syf...

Gość gość
dziś to zbieraj ; -) x Nie musi stać go na brylant od ręki.

Gość gość
No i znowu :( pewnie jakas odrzucona przeze mnie karyna z kowbojek teraz się mści. Bez kitu creepy. Idę zrobić kawę i muszę jedna paczkę wysłać. Tygrysku lofciam.

Gość gość
dziś No i znowu smutas.gif pewnie jakas odrzucona przeze mnie karyna z kowbojek teraz się mści. Bez kitu creepy. Idę zrobić kawę i muszę jedna paczkę wysłać. Tygrysku lofciam. X Kobiety są bardzo msciwe. Pewnie jesteś bardzo bogaty i odrzuciles bardzo dużo panien.

Gość gość
gośćparassolka dziś 13.18 czyli rozumiem ze nie jesteś normalny/normalna bo piszesz na forum. X Myślę że byłem tam jednym z najnormalniejszych samców. Fakt trochę na przekór monotematycznie pisałem i dawałem szansę każdej dziewczynie ale ogólnie moja konkurencja singli była marna. Przynajmniej w mojej ocenie. Wiadomo każdy ceni coś innego.

Gość gość
Leżaczku mruk gdzie jesteś?