Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak to totalna ciura i pierdoła!

Polecane posty

Gość gość

Już nie wytrzymuje z nim nerwowo!

Gość gość
to go zostaw

Gość gość
Moze to o co innego chodzi,gdyby chcial juz dawno temu bylby za granica.

Gość gość
Dawno bym go zostawiła ale boję się że się załamie. To w gruncie rzeczy dobry chłopak ale totalnie nie do życia

Gość Świńtuch
To przerzuć się na mnie. Ze mną będziesz mieć niezapomniane wrażenia...;)

Gość gość
A jak on się zachowuje?

Gość gość
Nie umie nawet w knajpie zamówić pizzy :o nie mówiąc o załatwieniu jakichkolwiek spraw.

Gość gość
Cieple kluchy? Pewnie boi się mieć własne zdanie, we wszystko Tobie potakuje, ani grama w nim męskości a gdyby jakiś koleś Cie np obrazal albo podrywal to on by słowem nie pisnal, unikal konfrontacji, nie wspominając o biciu Się? A z poczuciem humoru i spontanicznością pewnie tez słabo? Znalam już takich...

Gość gość
Biciu się jaka patologia fuj

Gość gość
Współczuję. Pożytku żadnego a same problemy.

Gość gość
Za to on jako jedyny tylko chce mi włożyć inni nie chcą :(

Gość gość
Ciepłe kluchy. Totalnie :o Ostatnio też, pani go w knajpie o coś pyta a on cisza…więc mi się głupio zrobiło i musiałam za niego. Wkurzam się tym strasznie. Jak można być aż tak nieżyciowym! :(

Gość gość
No to prawidłowo jak można z kimś innym w kolejce gadać, :)

Gość gość
gość wczoraj Za to on jako jedyny tylko chce mi włożyć inni nie chcą smutas.gif xxxxxxxx :D

Gość gość
Jakbyś była taka cwana, to byś miała maczo czy tam samca alfa, ale jesteś tak z******ta i atrakcyjna jak z twoich ciepłych kluch zdecydowany facet :D

Gość gość
No to ciągnij ten związek za dwoje jak tak lubisz

Gość gość
Może jakis.problem ma,.może zapytaj

Gość gość
Swoj do swego ciagnie

Gość gość
Ma psychiczne problemy

Gość gość
Kolejna, która najpierw wiąże się z chłopakiem, a potem wytyka mu wady. Nie pasuje ci, to zostaw chłopaka w spokoju i po sprawie.

Gość gość
No ja ciepłą klucha nie jestem. Związek ten wyszedł przypadkowo. Najpierw się przyjaźnilismy, on bardzo chciał czegoś więcej a ja średnio. Ale potem pomyślałam że może warto spróbować. To dobry człowiek w sumie ale tak niezaradny że szlag może trafić.

Gość gość
Baby jak zwykle wybieraja a potem marudza. Dobrze, ze nigdy takiej baby nie mialem.

Gość gość
Jesli Ci na nim zależy, nie rezygnuj. Porozmawiaj z nim, podpowiedz co ma robić, pomału wszystko ogarnie i będzie lepszy niż niejeden odważny facet. Miałam kiedyś chłopaka "doope wołową" wszyscy mówili, a chrzestna radziła, jak ja Tobie. We wrześniu będzie 13 lat jak jesteśmy małżeństwem, jest cudownym mężem i ojcem. Potrafi załatwić wszystko, nigdy się nie kłóci, jest spokojny, opanowany, ale gdzie trzeba podniesie głos, zmieni ton i potrafi bronić swojego zdania, nie da sobie w kasze dmuchac.. i kto by pomyślał. Nie żałuję :-)

Gość gość
Też tak miałem chyba to była wina mojej matki, wszystkiego mi zabraniała bo miałem lekko niesprawną rękę, na imprezę nie, na kolonie nie etc. Jak przyszło co do czego to nie umiałem sobie nawet kupić głupiego szamponu w drogerii. Do pizzeri to nawet bym nie poszedł. Chyba zrobiła ze mnie jakiegoś chorego naurotyka. Teraz powoli się z tego powoli otrząsam ale nie jest łatwo, głupie załatwienie spraw w urzędzie komunikacji to dla mnie wielki challenge. Autorko jak go kochasz to mu pomóż a nie nim pomiatasz, małymi krokami można nauczyć się zasadności.

Gość gość
Ja trafilem na super kobiete jest taka zaradna a ja nie potrafie nawet doslownie zagotowac wody. Ale ona powtarza ciagle ty misiu tylko masz byc mnie codziennie kochac i uprawiac seks. A nagroda dla ciebie jest moja zaradnosc. Nic nie musisz robic tylko siedziec w domu i mnie zaspakajac. To jest kobieta anial

Gość gość
Oczywiście że z nim rozmawiałam. Ciągle z nim rozmawiam. Nie wyśmiewam. Ale ja też mam swoją cierpliwość. Za każdym razem wszystko mu robić JA. Bo on nic sam nie zrobi. Mówiłam że mu pomogę się ogarnąć, oby tylko chciał. Ale on nie chce chyba zmienić swojego życia. Ja chodzę coraz bardziej sfrustrowana. Dobrze że teraz są wakacje i mamy mniejszy kontakt bo chyba bym nie wytrzymała. Oczywiście nigdzie na wakacje nie pojedziemy bo on nie ma pieniędzy. Kiedy ja pracowałam w roku akademickim to on siedział w mieszkaniu i grał. Kiedy mówiłam żeby szukał pracy to on przez 2miesiące pisał CV ale nigdzie nie wysłał bo uwaga cytat "jeszcze mnie gdzieś na rozmowę zaproszą. Boję się tego. Boję się zmian". Dodam tylko że chodziło o dorywcza pracę na studiach a nie wyprowadzkę do pracy na drugi koniec świata. Jak tak żyć? :o

Gość gość
Aha i nie mamy po 15 lat. On ma24. Stary chłop już. Ja już myślę pomału o rodzinie ale z nim to jaka przyszłość? :o

Gość gość
gość dziś Jakbyś była taka cwana, to byś miała maczo czy tam samca alfa, ale jesteś tak z******ta i atrakcyjna jak z twoich ciepłych kluch zdecydowany facet smiech.giflapka.gif Zgłoś Wszystko w temacie. Autorka jest zakompleksiona i chce za bardzo swoim chłopakiem rządzić i go zakrzyczeć. Związek to nie wyścig, nie ma lepszych i gorszych, jak ci nie pasuje to wiesz gdzie są drzwi a twój by odetchnął z ulgą i byłby z jakaś spokojniejsza dziewczyną.