Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kontakt

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim. Spotykam sie z facetem od kilku miesięcy, głównie jest seks. Napisałam mu, że idę do szpitala i tęsknię. Już się nie odezwał, nie zadzwonił z pytaniem jak sie czuję. Przykro mi, ale może za dużo wymagam. Pytanie do Was - zadzwonilibyście wysłali smsa?

Gość gość
oczywiście i gość jakiś dziwny jest chyba , że planuje bez zapowiedzi w odwiedziny przyjść .

Gość gość
he, he, he... o odwiedzinach to nawet nie myślałam, on nawet nie zadzwonił sprawdzić jak się czuję. To chyba forma zerwania, bo inaczej tego nie umiem zrozumieć.

Gość gość
no ja też nie rozumiem , poszukaj sobie innego

Gość gość
Dobrze myślisz, facet MUSIAŁ zadbać o swoje potrzeby a tym swoim pójściem do szpitala skąplikowałaś mu codzienność jak chorera

Gość gość
Bumbel?

Gość gość
Szanuj się kobieto. Facet spotkał się z Tobą tylko dla seksu. Poszłaś do szpitala, to przecież logiczne, że nie będziecie tam uprawiać seksu, więc po co mialby tracić czas na jakieś smsy czy odwiedziny. Znajdź mężczyznę, który będzie Cię kochał i siedział przy Tobie w szpitalu przez cały czas kiedy tylko nie jest w pracy, tylko takich znajomosci nie zaczyna się od seksu

Gość gość
Od faceta do bzykania nie ma się prawa niczego wymagać. Jesteś naiwna.

Gość gość
Czyli jeśli to tylko seks, to nawet pytanie o samopoczucie w takiej sytuacji nie wchodzi w grę.