Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Meczy mnie to juz...

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym sie zakochac z wzajemnoscia.Niestety widze ze ciezko o to, jak wiele trzeba warunkow spelniac by ktos zechcial sie zakochac. Mi to nigdy nie bylo dane, dziwie sie tylko ze mi to przychodzi z latwoscia. Wystarczy ze dobrze mi sie z chlopakiem spedza czas, jest mily ,szanuje mnie i juz jestem zauroczona. Co najlepsze, nigdy nie podkochiwalam sie w mezczyznach z wyzszej ligi, nie wzdychalam do tych nieosiagalnych jak niektore moje kolezanki. 3 razy zakochalam sie w chlopakach ktorymi wiekszosc dziewczyn gardzi albo wykorzystuje finansowo, sa na chwile , niekochani.Ci chlopcy pochodzili z patologicznych domow, byli brzydcy (jeden bardzo niski z brzydką twarzą, drugi nie miał kilku zebow a trzeci tez nie mial paru zebów i troche wygladal jakby mial downa). Widze wiele związkow z rozsadku nawet w najblizszej rodzinie...nie chce tak skonczyc, nie chce nikomu rozbijac zwiazku, chce kogos z miare czysta karta uczuciowa,seksualna ,porzadnego i zakochanego we mnie oczywiscie.Nie wymagam luksusow jak inne,chcialabym kogos na dobre i na zle, oparte na prawdziwej wiezi a seks to dodatek do uczucia wg mnie. Nie ide na kompromisy w sensie nie daje sie zle traktowac, nie pozwalam na zdrady, chce kogos podobnego do siebie by ten zwiazek byl udany, jak ma byc zle to wole byc sama. Coraz czesciej mysle jednak ze nikogo juz nie spotkam kto by sie we mnie zakochal...nie chce zwiazku rozsadnego ale chyba bede musiala tak zrobic..zadbac na maksa o siebie, jakies zabiegi porobic na niedoskonalosci i poszukac bogatego faceta ktory mi chociaz oslodzi ten brak milosc*****eniedzmi i swoim wpatrzeniem bo skoro nie moge znalezc kogos kto mnie szczerze pokocha to chociaz bedzie kasa i adoracja i dla mnie to bedzie jasny uklad, zero zludzen...zero zlego traktowania,a jesli juz to przynajmniej bede miala cos w zamian i szybko go zostawie. Mam 25 lat i tylko 2 krotkie zwiazki za soba

Gość gość
Szkoda ze nie potrafie zyc iluzja jak wiekszosc kobiet... tym bardziej samotnych,ktore kupuja wszystko, wytlumacza sobie zle traktowanie byle kogos miec... jak nie ma milosci to nie ma zwiazku...

Gość gość
13 na pewno cię nie pokocha.

Gość gość
13 na pewno cię nie pokocha. X Wskaż fragment który tak wyrokuje bo czytam i nie widzę.

Gość gość
Oj Tryniu nie udawaj. Każda byś pokochał z marszu byleby pusie miała. Nawet nie musi być wzdłuż a może być w poprzek.

Gość gość
To czemu piszesz "nie pokocha". Autorko wybacz.

Gość gość
Bo źle mi się wcisnelo. Wybracz.

Gość gość
Ah, o to chodzi...jestem kobietą..

Gość gość
Autorko a sama ładna dziewczyna jesteś?

Gość gość
I znowu źle się wcisnelo.

Gość gość
Ja też nie mam kilku zębow, to problem taki? Ciesz się że tobie w mordę nikt nie dał :/

Gość gość
Dziewica?

Gość gość
No i mam 19 lat i ruda jestem

Gość gość
Wyzej podszyw. Nie wiem czy jestem ladna, ciezko siebie ocenic. Ale mowie jesli ktos mialby sie zakochac w moim wygladzie czy chcial ze mna byc zeby sie pochwalic to sory ale nie. Wtedy moge tylko wejsc w uklad.

Gość gość
gość dziś Ja też nie mam kilku zębow, to problem taki? Ciesz się że tobie w mordę nikt nie dał :/ hahahaha jaki czesiek spod monopolowego

Gość gość
Ostatnio z kolegą mieliśmy beke z bezzebnych mackow. Dawno się tak nie uśmiałam. Może czas na dentyste?

Gość gość
Tylko 15:18 to ja. Co do Twojego pytania. Dla mnie to nie mialo wiekszego znaczenia, ale sama mam pełne uzebienie, jestem zadbana i momentami myslalam o nich zle. Tym bardziej,ze mieli kase ale woleli inwestowac w dziewczyny albo inne przyjemnosci a o siebie nie dbali. Jednak zakochalam sie i o czyms to swiadczy...w bezzebnej raczej nikt by sie nie zakochal, ja mam zeby i tez nie potrafią...

Gość gość
Bezzembna lepiej zasysa.

Gość gość
Hahaha.

Gość gość
dziś Tylko 15:18 to ja. Co do Twojego pytania. Dla mnie to nie mialo wiekszego znaczenia, ale sama mam pełne uzebienie, jestem zadbana i momentami myslalam o nich zle. Tym bardziej,ze mieli kase ale woleli inwestowac w dziewczyny albo inne przyjemnosci a o siebie nie dbali. Jednak zakochalam sie i o czyms to swiadczy...w bezzebnej raczej nikt by sie nie zakochal, ja mam zeby i tez nie potrafią... x A pokochasz mnie bez trzech zębów?

Gość gość
Taki milioner chodzi szczerbaty?

Gość gość
Może masz szczęście do szczerbatych ;)

Gość gość
Długo będziesz odpisywać?

Gość gość
Nie gryzą biorą do końca.

Gość Szczerbatyiszczerymilioner
Jem suchary

Gość gość
Ostatnio z kolegą mieliśmy beke z bezzebnych mackow. Dawno się tak nie uśmiałam. Może czas na dentyste? x To mi się przypomial bramkarz koks którego zaatakowała laska z butelka utluczona. Wszystkie zęby wyplula prawie jak ja przycelowal. Nic mu nie zrobili bo się tłumaczył, że walczył o życie.

Gość gość
Ja mam zęby ale tylko dziewice. To jak laska? Masz cnotę w pusi czy lokciu.

Gość gość
Zęby dziewice czyli mleczaki i brak zębów mądrości? To dlatego taki zyeb.

Gość gość
Jak nie masz błony to z czym do ludzi?