Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perełka09

Proszę pomóżcie !!

Polecane posty

Gość Perełka09

Mam pewien problem,który nie daję mi spokoju.Chodziłam z chłopakiem ok 7 miesięcy,ostatnio w ogóle nam się nie układało,to głównie przez moje zachowanie. W końcu zaczął mnie olewać: odpisywał na wiadomości po kilku godzinach i widać było po jego pisaniu ,że już nie chce mieć ze mną żadnego kontaktu. Po tym napisał,że to chyba nie ma już sensu a za kilka minut napisał żebyśmy zrobili sobie przerwę.Wcześniej chciałam się z nim spotkać ,żeby o tym wszystkim normalnie pogadać a nie załatwiać to wszystko przez pisanie.On nawet nie chciał się spotkać.I tak właśnie urwał ze mną kontakt bez żadnego wyjaśnienia. Teraz to nie wiem co dla niego ta przerwa oznacza?Może nie wiedział jak zakończyć ten związek i dlatego urwał kontakt i szuka teraz nowej dziewczyny.A też gdyby chciał zerwać to spotkał by się w tedy ze mną i by to zrobił.Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć ,już go pytałam o to ale on i tak nie odpisuję.

Gość gość
Zròb sobie palcòwkę to ci przejdzie.

Gość gość
Mąż Cie zdradza na portalach randkowych, bo geje i anale go zaczęly interesowac. Wszystko go nudzi kobiety tez choć kilka naraz i co 5 minut inne go interesują. Tyle w temacie

Gość gość
Niestety z tego co piszesz wynika że chłopak nie ma odwagi zerwać z Tobą twarzą w twarz, wymyśla jakieś durne przerwy. Sama widzisz że unika kontaktu z Tobą. Teraz jedyne co możesz zrobić to go olać.