Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj narzeczony beznadziejnie, ironicznie zartuje.

Polecane posty

Gość gość

Ten zart polega na tym ze mowi co jakis czas, zacytuje: "jakbym wygral lotto to bym se otworzyl bar ze striptizem" lub " jakbym mial bar, to jakby byly upaly, to bym wylaczyl klime, bym jej nie pozwolil zalozyc 8 bym kazal kelnerkom chodzic nago" smiac sie czy plakac? Akurat mnie takie zarty mnie nie smiesza, a raczej doluja bo mam wrazenie wtedy, ze moje cialo mu sie nie podoba.

Gość gość
To normalne że samcowi marzy się biznes z kobietami w bikini.

Gość gość
Dziwne poczucie humoru... skoro to Twój narzeczony wcześniej nie przeszkadzały Ci tego typu żarty? Ja tu nie widzę uwag do Twojego ciała tylko kiepskie poczucie humoru narzeczonego ;)

Gość gość
To ma być ironia?

Kiepskie poczucie humoru i marzenia, które raczej się nie spełnią:D Ale warto marzyć. Tak w temacie Autorko=Nie masz innych zmartwień? ;)

Gość gość
Gosc 15.38 dla mnie to ironia, wg mnie osoby zajmujace sie tego typu dzialalanoscia nie sa szczesliwe w9gole, bo ktora kobieta chcialaby miec meza, ktory jest wlascicielem baru ze striptizem. Wczesniej nigdy w ten sposob nie zartowal.

Gość gość
Zielonkawa40 powiedzmy ze wole dmuchac na zimno. Kiedys bylam w zwiazku dosc dlugo 4 lata i gdy wyjechalam za granice, moj ex mnie zdradzil i sie obawiam tego , boje sie ze znowu tak sie stanie, skoro on tak zartuje tzn ze myali o tym i panikuje.

Gość gość
15.46 może tak być, nie zdziwilabym sie jeżeli juz Cie zdradził. Radze przejrzeć mu telefon ukradkiem...od żartów się zaczyna...

Gość gość
A kiedy był nie narzeczonym to też był burakiem?

Gość gość
To powiedz mu o tym?

Gość gość
Dziwne teksty. Glodnemu chleb na myśli