Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartoszwaw

Mam 34 lata i zakochałem się w 17 nastolatce czy takie związki są złe ?

Polecane posty

Gość Bartoszwaw

Poznałem cztery miesiące temu dziewczynę, mam 34 lata przez ostatnie pięć byłem samotny,ona jest cudowna śliczna inteligentna i urocza, rozmawiamy ze sobą za pośrednictwem Facebook codziennie często się spotykamy ona jest naprawdę bardzo kochana raz jej napisałem ze jestem głodny to przyszła do mnie i zrobiła mi naleśniki, moje byłe nigdy nie zdobyły się na taki gest. Często gdy jesteśmy sami inicjuje przytulanie dwa razy chciała mnie pocałować lecz trzymam ja na dystans bo wiem ze społeczeństwo polskie nie akceptuje takich związków miałbym wrażane ze robię coś niedobrego. Często daje mi do zrozumienia ze bardzo chce by była ze mną, mówi ze nie jest dziewica bo ze swoim byłym już to robiła ale mnie nie o to chodzi ja się zakochałem, na pewno nie widzi we mnie pieniędzy bo sama ma bogatych rodziców którzy jej dają olbrzymie kieszonkowe no a ja raczej pieniędzy pod dostatkiem nie mam. Co myślicie czy jest coś złego w takich związkach ?

Gość e23efdssfczdcdszcsz
Tak, są złe. Daj jej szansę na normalny związek, a sobie poszukaj kobiety w podobnym do swojego wieku.

Gość gość
Chore. Daj Jej spokój.

Gość Bartoszwaw
Dlaczego chore ? Co jest złego w tym że dwoje ludzi jest w sobie zakochanych ?

Gość gość
Za/ru/chać zawsze możesz jak ci się uda. Powodzenia

Gość gość
W wieku 16 lat poznałam gościa, który miał 32 lata. Zakochałam się i on też. Aczkolwiek były momenty że chciałam odejść, bo byłam zmęczona presja społeczna, ale on mi nie dawał, mówił, że kocha i że nie zostawi. Pomijam wszystkie jazdy, które były po drodze, bo to nie jest ważne (no to nie są łatwe związki, a byliśmy razem kilka lat). Teraz sama mam 32 lata, gościa nie chce na oczy widzieć. Większej krzywdy mi nie zrobił (załóżmy, ale nie większą niż mężczyźni w moim wieku, wiadomo, związek to zawsze nie tylko przyjemności), ale czuję się teraz obrzydzona faktem gdy pomyślę O CZYM ON WTEDY ZE MNĄ ROZMAWIAŁ? jakim był załosnym typem, skoro intelektualnie satysfakcjonowala go 16-latka? Co. Musiał mieć we łbie, że zdecydował się na taki związek (podkreślam ZWIĄZEK, nie numerek albo szybka znajomość). Żenada nad żenady. Patrzę na mojego narzeczonego, starszego ode mnie o rok i jak wyobraze sobie, że miałby rozmawiać o czymkolwiek z 16-latka, to mi się śmiać chce. 1 klasa liceum... Ja pier... No i pomijam kwestie tego, ile ma lat teraz - 48. Wygląda (na zdjęciach widzę) jak stary dziad (wiek, że nie każdy facet w tym. Wieku tak wygląda, ale no cudów nie będzie już), ja jestem młodą kobieta robiąc karierę, a on jest skapcanialym gościem w starszym wieku. On powinien mieć babkę w swoim wieku, a ja w swoim (czyli tak, jak jest, przynajmniej w moim przypadku). Za jakiś rok, może dwa będę chciał mieć dziecko i co?? Co mi i dziecku zaoferuje wtedy już 50-latek? Zajmie się nim, pobawi się, pójdzie w góry za kolejne 10 lat? No bez jaj, żenada. Nigdy, nigdy. Zajmij się człowieku kobietami w Twoim wieku, ona jest młoda i durna, a Ty powinieneś podjąć decyzję aby zmarnować jak najmniej lat jej młodości. Daj jej spokój.

Gość gość
17 najlepsze wiem po piwniczanka i yuki, one mają jeszcze tą iskre. Złap ją na dziecko za rok.

Gość marawstala
Trzynasty żartuje : ) w jej wieku ma sie jeszcze fiubzdziu w głowie dlatego to Ty powinieneś myśleć rozsadnie

Gość gość
fiubzdziu dupa zielona piwni i yuki były super

Gość marawstala
Juz pomijając to, ze niektorzy nie dojrzewają nigdy no ale ona to jeszcze dziecko, niech chociaż szkole średnia skończy i wtedy myslcie co dalej : )

Gość gość
Ja ci się autorze nie dziwię. Kobiety w twoim wieku to już mają przebieg jak stary polonez FSO a taka młoda 17 to jeszcze nieskalana obcym ku'tasem :)

Gość marawstala
Owszem były fajne, sa fajne dlatego szkoda im życie marnowac... Niech sie uczą a na poważne związki maja jeszcze czas : )

Gość gość
Juz pomijając to, ze niektorzy nie dojrzewają nigdy no ale ona to jeszcze dziecko, niech chociaż szkole średnia skończy i wtedy myslcie co dalej : ) X Dupa zielona na wyspach dziewczyny już od 16 same mieszkają i pracują. U nas ten czas szkoły faktycznie psuje wszystko.

Gość gość
Dżizas... Znowu ten stuknięty typ projektuje swoje fantazje o nastolatkach...

Gość marawstala
Na wyspach niech robią co chcą : ) zresztą to pewnie tylko wyjątki...

Gość gość
dziś Owszem były fajne, sa fajne dlatego szkoda im życie marnowac... Niech sie uczą a na poważne związki maja jeszcze czas : ) X Obie bym je wziął adoptowal

Gość gość
Na wyspach niech robią co chcą : ) zresztą to pewnie tylko wyjątki... X Autor mówi że nie dziewica. Ty karyne 22 mając 36 zaliczylas i dobrze było?

Gość marawstala
Ja sie jeszcze z Kamila nie spotkalam : )

Gość marawstala
Jednak jest różnica miedzy 17 a 22 lata : )

Gość gość
Kobiety wola starszych wiec to normalne autorze.

Gość gość
Nie wiem zielona ale te yuki i piwni to jakieś bardziej ogarniete były niż karyna

Gość gość
Pedofilia jest karalna

Gość gość
fiubzdziu bardziej pasuje do Kamili według mnie

Gość marawstala
Byly spokojniejsze i młodsze : ) dobra nie będę sie rozwodzila na tym... ale taki trzydziestolatek to tez musi mieć fiubzdziu żeby zawracać w głowie nastolatce

Gość gość
jako matka przyszłej 17 latki wolalabym, żeby goście tacy jak ty nie kręcili się kolo niej, boisz się kobiet albo poważniejszych zwiazkow? bo z 17 latką to mrzonka

Gość marawstala
Jak chce młodszą ok. Ale niech to będzie chociaż studentka : )

Gość gość
Widzisz karyna miała w głowie balety i lasery a yuki i piwni już nie. To różnie bywa.

Gość gość
to nie zakochanie, tylko zauroczenie. No dobrze, po prostu chcesz ją mieć i nie myślisz o konsekwencjach, o tym, że ona dojrzeje i w najlepszym wypadku odejdzie od ciebie, a ty dalej będziesz się onanizował przy grzesznych myślach.

Gość gość
dziś jako matka przyszłej 17 latki wolalabym, żeby goście tacy jak ty nie kręcili się kolo niej, boisz się kobiet albo poważniejszych zwiazkow? bo z 17 latką to mrzonka X Sobie możesz wolec albo nie wolec, za rok pełnoletnia i robi co chce. Czemu mrzonka myślisz że każdy 30 latek to rozwodnik z 2 dzieci? My się młodo czujemy, później dojrzewamy.

Gość gość
dziś to nie zakochanie, tylko zauroczenie. No dobrze, po prostu chcesz ją mieć i nie myślisz o konsekwencjach, o tym, że ona dojrzeje i w najlepszym wypadku odejdzie od ciebie, a ty dalej będziesz się onanizował przy grzesznych myślach. X Ale czarne wizje. Nie każdej przeszkadza różnica wieku.