Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

U mnie w pracy jest sporo fajnych singielek

Polecane posty

Gość gość

Takich w wieku 24-35lat. Fajne niezalezne zadbane. A dziewczyny w zwiazkach to niektore jakby tez byly same, nie dziwie sie. Jak dziewczyna 8/10 ma chlolaka 4/10 to trudno zabronic jej sZukania szczęść gdzie indzIej. Mezatki sa w mniejszosci i bardzo mnie to cieszy.

Gość gość
A co, te 8\10 co maja facetów to wciaz szukają lepszych?

Gość gość
Zadzierają nosa to są same w ich języku to znaczy nie chcę "byle kogo". Zawyżone wymagania nierealne oczekiwania to główne powody kobiecej samotności. Zmieni im się jak menopauza będzie coraz bliżej ale wtedy to faceci będą je mieć w nosie. Najwyżej wezmą do seksu ale nie do poważnej relacji. To się nazywa kobieca hipergamia. Warto o tym poczytać otwiera to oczy na kryteria którymi kierują się kobiety i ich oczekiwania które zawsze są powyżej średniej.A takich osób jest mniejszość( max 20% męskiej populacji) więc co taka pani ma do zaoferowania czego nie da inna.

Gość gość
17:28 ta 8 co ma brzydkiego udaje ksiezniczke niedostepna ale wiem,ze jakby jakis 6/10 ją chciał to by poleciala

Gość gość
Są też piękne, które przez swoje kompleksy myślą że są nieatrakcyjne i przez to są same.

Gość gość
Jesli kobieta jest fajna to nie moze byc singielka chyba, ze fajna oznacza ladna ale jak ladna jest sama znaczy, ze jest szmata i sie puszcza pewnie dodatkowo za pieniadze.