Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna jest dziwna.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem w związku z fajną dziewczyną, bardzo mi odpowiada.Jest taka ,,do tanca i rozanca'', rozesmiana, zabawna,kiedy trzeba poważna. Idealna. Nie bede opisywal ale to jest po prostu ideał.. Jednak ja mialem kilkanaście partnerek , dziewczyna jest dziewicą. Całowała sie kilka razy, raz z jezyczkiem jak mowi a poza tym nic nie robiła ani nie pozwalała sobie robić.Bardzo sie szanuje i to cenie, ale jest jedna rzecz.Związała sie ze mną z pelna swiadomoscia ,ze nie jestem czysty...a teraz płacze, mówi,ze nie chce seksu, jak ją przytulam to cieszy sie i odwzajemnia, ale później mam wrazenie jakby cos w nia wstapilo i juz nie jest miło. Nie robie jej krzywdy, jestem delikatny. Raz mi powiedziala ze na pewno seksu oralnego nie bedzie, że zrobiłaby to z checia, gdybym był prawiczkiem i zdania nie zmieni. Nie pytalem o to nawet...Czasami mam wrazenie ze sie mnie brzydzi. Kwasi sie, nie pozwala sie nawet przytulić... Czuje, ze jej to ciazy i zle mi z tym ale czasu nie cofne. Mamy po 25 lat.

Gość gość
dziś A mnie śmieszą ludzie tacy jak ty którzy nie widzą różnicy między lizaniem c**y a zjedzeniem czosnku. Może pocałuj dziewczynę która jadła g****o zobaczymy czy się nie będziesz brzydził :D

Gość gość
Lepiej się rozstań z tą dziewczyną, ona wiecznie będzie miała tego typu jazdy. Kompleksy związane z seksem mogą być ogromne.

Gość gość
Skoro ona weszła z nim w związek to jest już bardzo bardzo dużo. Musisz pracować nad zaufaniem, zeby ona się otworzyła na Ciebie. Ona nie wie tak naprawdę co lubi w łóżku a czego nie, bo tego nie zna. Sami się na siebie wzajemnie otwierajcie i zobaczycie czy fo siebie pasujcie. Dbaj o regularne zbliżenia, ze smakiem i taktem.

Gość gość
Ale ona ma pretensje o jego przeszłość, tu jest problem. Kompleksy mogą zabić najlepszy związek.

Gość gość
No i bardzo dobrze, ze ma pretensje, cap musi sobie uswiadomic ze rozwiazlosc seksualna nie jest dla wszystkich ok. Gdyby ona nie miała pretensji on puszczałby się dalej.

Gość gość
Dziewczyna zasługuje na kogoś lepszego i taka jest prawda. Po prostu musi tracić swój na swojego. Daj jej spokój, tak będzie dla niej lepiej

Gość gość
Chłopak zasługuje na kogoś lepszego niż jakaś zakompleksiona cnotka. Dziewczyna powinna dać autorowi spokój.

Gość gość
Nie sadze by to byla wina kompleksow. Co to za problem puscic sie z kims? Widac ze tu raczej chodzi o zasady ,ona jest rozczarowana bo liczyla na kogos podobnego, sama powstrzymywala sie co jest przeciez ciezkie w tym wieku i tyle energii co wlozyla w utrzymanie czystosci idzie na nic

Gość gość
Widać że im nie po drodze więc po co się męczyć? Każdy powinien szukać ludzi na swoim "poziomie" szeroko pojętym zamiast na siłę się dostosowywać ktoś do kogoś.

Gość gość
:D Skąd wy macie te fantazje ludzie :D

Gość gość
Wyssane z puppy.

Gość gość
Ile jesteście razem? Czy spales z inną, będąc z obecną dziewczyną? Dasz radę wytrzymać?

Gość gość
rozdziewiczy, zostawi i pójdzie do innych... ludzie się tak łatwo nie zmieniają

Gość gość
Autorze napisz co u Was?