Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeze mnie mój syn panicznie boi się lekarzy jak to zmienić

Polecane posty

Gość gość
Zostaw dziecko samo w gabinecie terapia szokowa najlepsza

Gość gość
Ja z dzieckiem nigdy nie miałam takich problemów

Gość gość
Jak to zmienić?KONSEKWENCJA!Placze już na poczekalni,przed wejściem?Usiadlabym na krześle i nie weszła do gabinetu dopóki się nie uspokoi,choćbym miała spedzic tam 6 godzin i przepuścić wszystkich w kolejce.Gwarancja sukcesu

Gość gość
Jak mam zostawić syna samego w gabinecie i wyjść?I Ty liczysz na to,ze on się wtedy uspokoi?Pobiegnie za mną,a lekarka nie sadze,ze się będzie z nim szarpała(nie dziwie się).Co do przepuszczania ludzi,trochę nie bardzo,bo zanim on się uspokoi,to cała przychodnia będzie musiała słuchać jego płaczu,a to nie jest miłe dla ucha.Moze ktoś coś jeszcze doradzi?

Gość gość
Lanie na gola doooope po takiej akcji w przychodni ja bym się ze wstydu spaliła

Gość gość
Podawaj jakieś leki na uspokojenie,np vibrucol w czopkach przez wizyta i hydroksizunum w syropie taki zestaw i młody nawet nie piśnie

Gość gość
Jezu jakie rady... wy serio? Zostawić, ignorować, klapa dać ;( Kto jak nie rodzice ma nauczyć dziecko jak radzić sobie z trudnymi emocjami?

Gość gość
To nie są trudne emocje tylko zwykła histeria czterolatka zapewne dzieci nie masz skoro tak piszesz.Klaps potrafi zdziałać cuda

Gość gość
Klaps to by się tobie przydał na otrzeźwienie tej pustej bani

Gość gość
Mam dzieci. Właśnie 4. latka i młodszego. I pewnie, że czasami nerwy mi puszczają, brakuje mi cierpliwości. Ale to dzieci pokazały mi co kryje się za tzw. histerią. One pokazują emocje na sto procent, nie są jeszcze wbite w ramy ograniczeń, tego co wypada. Są ufne, potrzeba im czuć, że są widziane i akceptowane. I zrozumiane. Co jest trudne, bo jako rodzice dysponujemy tylko i aż tym co dostaliśmy od swoich rodziców. To mnie skłoniło do pracy nad sobą. Po to by moje dzieci miały lepiej/łatwiej niż ja.