Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bitwa o cukierki

Polecane posty

Gość gość
to są dzieci nie ważne gdzie Żyją czy są biedne czy bogate One po prostu lubią słodycze i wszędzie Zachowały by się podobnie więc nie róbcie z tej kobiety tyranki x Pod tym wpisem też się podpisuję :) 🖐️

Gość gość
Bardzo dobrze, ze Szusz nie chce mieć dzieci, bo się na matkę nie nadaje. W ogóle udowadnia tylko, że kobiety bezdzietne z wyboru mają małą wrażliwość w stosunku do dzieci.

Gość gość
gość dziś Ta mała wrażliwość Szusz to polega na tym, że rozdawała cukierki czy na tym, że jej tych cukierków zabrakło ?

Gość gość
Oboje się nie nadają na rodziców i nie sadze by je kiedykolwiek mieli. Zreszta Weronika młoda nie jest. Dobiega średniego wieku wiec to ostatni dzwonek gdyby chciała. Nie zdziwi mnie jednak fakt, ze się podwiązała. To kategoria ludzi nastawionych tylko na hajs. Ja się chętnie w Zgierzu zatrudnię bo to chyba jedyny urząd w którym się ma 150 dni urlopu

Gość gość
16:58, on od lat tam nie pracuje, ma swoje firmy.

Gość gość
gość dziś 16:58, on od lat tam nie pracuje, ma swoje firmy. X Pracuje. W linkdin rownież ma aktualny urząd. Widnieje tez na stronie. Plus firma. Ja tez mam swoją działalność i miałam w tym roku tydzień urlopu i tak przerywany telefonami wiec zazdroszczę. Nie znam nikogo kto ma swój biznes kto ma aż taki nadmiar wolnego wiec jego firma została fikcyjnie stworzona po to by zarabiać na youtube i żeby się US nie doczepilo