Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blondynki szatynki czy brunetki ?

Polecane posty

Gość gość

Które waszym zdaniem najpiękniejsze i dlaczego taka a nie inną ?

Gość gość
Szatynki i brunetki to klasa sama w sobie, oczywiście nie każda szatynka i brunetka jest ładna, ale jest ich zdecydowanie więcej niż blondynek. Blondynki mi się nie podobają, zawsze miałem jako dziewczynę szatynkę lub brunetkę. Ładniej wyglądają opalone i są cudowne. ;)

Gość gość
brunetki bo mają piękne kruczoczarne włosy , najlepiej jak mają bladą skórę i rude .

Gość gość
Brunetki bo aktualnie w takiej się zakochałem i jest ślicznacoraz mądra :)

Gość gość
Bzdury blondynki mają bardziej słodkie twarze i więcej żeńskich hormonów , mówię to jako szatynka, po prostu to żałosne jak brunetki same o sobie krzyczą że są piękne

Gość gość
brunetki są piękne i mówi to facet , zwłaszcza gdy mają długie włosy .

Gość gość
Najładniejsze są łyse, osiwiałe no i te że słomą na głowie.

Gość gość
Brunetki mają dużo męskich hormonów , to jest kryptogejostwo

Gość gość
Wolę blondyny. :)

Gość gość
z pedałami nie ma co dyskutować nawet

Gość gość
Szatynki lub brunetki

Gość gość
Ruda pipa to dopiero rarytas.

Gość gość
Bzdury blondynki mają bardziej słodkie twarze i więcej żeńskich hormonów , mówię to jako szatynka, po prostu to żałosne jak brunetki same o sobie krzyczą że są piękne X Napisała blondynka :D Mój aniołek jest bardzo kobiecy i ma śliczna buzie jak laleczka i jest brunetka.

Gość gość
Wszystkie badania pokazują, że blondynki są najpopularniejsze. W każdym kraju były podobne badania i zawsze wychodziło, że blondyny były najbardziej faworyzowane. Ponadto badania w USA potwierdziły, że blondyny częściej awansują niż brunetki i zarabiają średnio 7% więcej.

Gość gość
Od szatynki czy brunetki nigdy nie dostałem kosza. Od blondynki zdarzyło mi się. Wolę więc szatynki i brunetki.

Gość gość
Gówwno mnie obchodzą badania, każdy wypowiada się o swoim guście, jak ci nie pasuje prawda to tu nie wchodź. Blondynki tępe, aseksualne pipy.

Gość gość taki jeden
Brunetki blondynki ja wszystkie Was dziewczynki całooooować chcę... A parafrazując bo zaraz będzie inne równie mądre pytanie: Motylki bułeczki ja wszystkie Was dzieweczki całooooować chcę...

Gość gość
Mi obojętnie czy będzie czarna, blond, ruda czy szatynka. Ważne by była wierna, miała w życiu zasady moralne i była patriotką. Nie musi być idealnie szczupła, mieć perfekcyjnej figury, urody czy twarzy. Najważniejsze by była dobrą, kochającą kobietą.

Gość gość
Za młodu prawie każda kobieta jest ładna, ale czas działa na korzyść blondynek. Brunetki się koszmarnie brzydko starzeją! Wyglądają jak czarownice i sypie im się wąs :o

Gość gość
Najpiękniejszą dziewczyną jaką znam jest brunetka o ślicznej twarzy, zgrabna, nie wysoka-ok. 160 cm, o długich włosach sięgających aż za pośladki, małych piersiach-przy takiej urodzie nie ma to żadnego znaczenia. To pierwsza dziewczyna, która wyszła do mnie z inicjatywą abyśmy się pocałowali. Do tej pory to ja musiałem proponować dziewczynom pocałunek. Nigdy jej nie zapomnę.

Gość gość
Brunetki slodza sobie same , ja jestem szatynka farbowana na czarno bo mi taki kolor pasuje do charakteru ale uważam że blondynki są ładniejsze , bardziej dziewczęce kobiece , mają więcej uroku , jak miałam włosy farbowane na taki rudy blond to miałam 500 lajkow pod zdjeciami odkąd jestem brunetka mam Max 200 , ale nie jestem zapatrzona w siebie maluje sie na czarno bo mi to pasuje do stylu , ale ogólnie blondynki są ładniejsze delikatniejsze

Gość gość
Ogólnie to z badań wynika że 80 % kobiet wskazanych jako najatrakcyjniejsze to szatynki o jasnych oczach , czyli brązowe włosy i jasne oczy ,jasne blondynki i ciemne brunetki nie cieszą się taką popularnością , dlatego że kiedyś ktoś dowiodl że im bardziej wysrodkowana uroda tym bardziej atrakcyjna , dlatego faceci nie lubią bardzo chudych ani bardzo szczupłych , nie lubią bardzo niskich ani bardzo wysokich wola średnie , nie lubią jasnych blondyn ani cyganek też wolą średnie , najbardziej atrakcyjna uroda to taka " po środku " która ma wszystkie cechy zebrane razem po trochu a nie skrajności

Gość gość
Nie lubią bardzo chudych ani bardzo grubych * tylko średniej budowy *

Gość marawstala
Mnie zawsze bardziej podobały sie brunetki, sama z natury jestem szatynka ale miałam koleżanki naturalne blondynki i musze przyznać ze usposobienia miały łagodniejsze, ale nie twierdzę, ze wszystkie blondynki takie sa bo w szkole średniej miałam tez w klasie blondynkę która zadzierala nosa : )

Gość gość
Ja miałem dziewczynę która farbowala włosy na wszystkie kolory i najbardziej podobała mi się w rudych i brązowych a najmniej w czarnych i jasnym blondzie więc mogę się zgodzić że takie skrajne barwy bardzo jasny albo bardzo ciemny są brzydkie

Gość gość
14.04 Znam brunetkę, która w wieku 50 lat nadal ma piękną twarz oraz zgrabną figurę i wyróżnia się nawet wtedy gdy znajduje się w grupie młodszych od siebie kobiet. Ona pracowała w instytucji zatrudniającej ok. 50 kobiet w wieku ok. 30 - 50 lat. Była w ścisłej czołówce jeśli chodzi o urodę. Niejedna trzydziestka mogła jej pozazdrościć urody.

Gość gość
14:29 już przestań sobie tak slodzic , ktoś ci powiedział komplement a ty już uważasz ze jesteś najpiękniejsza na całym świcie , wcale nie ma ladniejszych wcale

Gość marawstala
Albo cofam, sam kolor włosów być moze wpływa na odbiór : ) roztacza jakby aurę która nie ma nic wspólnego z tym jaki kto jest tak na prawdę Jasne kolory wprowadzają radość, rudosci rozgrzewają, pobudzają, ciemne kojarzą sie z ponuroscia : )

Gość gość
Blond odmładza i łagodzi rysy twarzy więc wydaje się że taka kobieta ma delikatną naturę , ciemne włosy wyostrzaja twarz uwydatniaja zmarszczki więc taka uchodzi za poważna i starsza , stąd żarty o głupich blondynkach bo są traktowane jak dzieci

Gość gość
Były też badania (Amerykańskie a jakże) sugerujące, że blond kobiety skuteczniej niż brunetki pobudzają popęd płciowy u mężczyzn.