Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to sa normalne objawy ciazy? Czuje sie fatalnie

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 4 tygodniu(od poczecia a nie od ostatniej miesiaczki). I czuje sie fatalnie. Nie mam sil na nic,po prostu nie moge jesc,spac,pic,zdjac stanika tak cycki mnie bola,czuje kłucie w podbrzuszu,czuje jak mi lydki pulsuja,musze powoli wstac bo inaczej kreci mi sie w glowie. Nie moge pic zielonej herbaty,ktora do tej pory pilam litrami,za to moglabym jesc lody kilogramami i ostre dania. Tak bedzie jeszcze przez 8 miesiecy?

Gość gość
Jeszcze nie wymiotuje,ale co ja zrobie jak sie to zacznie. Mdli mnie juz

Gość gość
Takozr byc do 13 A mawet dluzej. Herbaty zielonej nie pij.

Gość gość
No moja kolezanka przez cala ciaze wymiotowala ale za to nic nie przytyla. Jak urodzila to figura modelki. Zazwyczaj mija wraz z I trymestrem to wszystko

Gość gość
oprócz tego co opisałaś ja wymiotowałam 11-13 razy na dobę plus non stop mdłości. Przez pierwsze 3 miesiące, drugi trymestr spoko, trzeci znowu tragedia. Jestem już w 35tc i czekam na poród jak na zbawienie.

Gość gość
Normalne. Pozostaje Ci się cieszyć, że możesz skupić się na sobie, a nie np biegać za 2 latkiem:)

Gość gość
Tak,ale pracuje w domu opieki i niestety u prywaciarza i nikt mi nie zaplaci za chorobowe.

Gość gość
co to znacz? Pracujesz nielegalnie??.haha a to tylko panstwowki placa??ile ty masz lat?