Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to możliwe?

Polecane posty

Gość gość

Mam 159 cm wzrostu i ważę 35 kg. Teoretycznie powinnam wyglądać chudo, ale w lustrze widzę GRUBASA!!! Wielkie idą, duży tyłek. Ale gdy nagram się/zrobie sobie zdjęcie to czasami widzę ze jestem szczupła. Czy to możliwe ze przez to ze nienawidzę siebie mój mozg pokazuje mi zakłamany obraz tego jak wyglądam?

Gość gość
Tak własnie w lustrze widzą się anorektyczki , osoby z zaburzeniami psychiki .

Gość gość
Idź do psychologa, skoro dostrzegłaś, że masz skrzywione postrzeganie własnego ciała. Miałam to samo, mierząc 180cm i ważąc 45kg widziałam w lustrze grubasa tłustego. Trzeba się leczyć, Autorko. Dobra wiadomość taka, że można z tego wyjść i mieć szczęśliwe życie :)

Gość gość
Powinnaś iśc do psychiatry i podjąć lecenie , jesteś zagłodzona , z taką wagą grozi Ci śmieć.

Gość gość
Sama już nie wiem czy wierzyć innym, po tym jak spojrzę w lustro cały dzień płacze, czy to naprawdę możliwe żebym widziala się aż tak grubiej?

Gość gość
Jeśli masz zaburzenia psychiczne to tak właśnie się dzieje , Obejrzyj poniży dokument filmowy autorko, zobacz tam szkielet dziewczyny również widzi siebie jako grubaskę. https://youtu.be/lLu8fxdoifA

Gość gość
tu są fotki osób które również w lustrze widzą się jako grubasy a Ty jak je widzisz ? czy według Ciebie są szczupłe , grube czy to po prostu szkieletory ? https://youtu.be/LRDYKbtB4PE

Gość gość
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, mam nadzieję ze kiedyś będę się widzieć normalnie (chciałabym być chuda, ale chciałabym to widzieć)