Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zuza93

Kulka gejszy a błona dziewicza.

Polecane posty

To tak w drodze wstępu: mam 25lat i nigdy nie współżyłam, specjalnie też nigdy się nie masturbowałam dopochwowo, po prostu nie moja bajka, nie jestem fanką tamponów nawet! No i dzisiaj coś mnie naszło aby wypróbować kulkę gejszy, którą miałam zakupioną od jakiegoś czasu a której po prostu bałam się użyć. Prób aplikacji było kilka, bo nie powiem trochę mnie to stresowało, dodatkowo to nieprzyjemne uczucie rozciągania, włączyłam sobie jakiś durny filmik żeby się rozproszyć a na dole dalej działałam, no i bęc. Kilka rzeczy na raz, kulka weszła praktycznie bezproblemowo, krew się polała, ja cała w szoku na widok krwi. Pierwszą moją myślą było aby pozbyć się tej krwi której było całkiem sporo, na ręce, na nodze i na dywanie co dopiero załapałam po chwili bo dywan też czerwony, i to kotłujące się w głowie pytanie "Czy ja właśnie przebiłam błonę dziewiczą?". I teraz w sumie sama nie wiem czy się śmiać, czy płakać... Głupia sytuacja po prostu, bo wychodzi na to że ją przebiłam czy coś, nie muszę chyba mówić że w tych sprawach jestem całkowicie zielona? Na wszelki wypadek powiem: Jestem w tych sprawach całkowicie zielona! I nie wiem właściwie na co ja liczę, chyba na słowa otuchy i poklepanie po plecach, bo nigdy bym się nie spodziewała że coś takiego będzie miało takie skutki... Mam ochotę wejść pod kołdrę i już nigdy z stamtąd nie wypełznąć.

Gość gość
25 lat? serio? aż trudno w to uwierzyć.. a do szkoły to ty w ogóle chodziłaś dziewczyno?

Tak serio! Mam 25 lat! I serio nie wiem co ma piernik do wiatraka, bo w szkołach to co najwyżej o środkach antykoncepcji uczą i o budowie układu rozrodczego.

Gość gość
No a błona dziewicza to w czym jest? W nosie?

co gdzie jest to akurat wiem, to się chyba samo przez się rozumie, jeżeli piszesz to tylko po to aby mnie obrazić to spadaj na drzewo.

Gość gość
Może tylko naderwałaś,weź lusterko i sprawdź jak tam wszystko wygląda. Dziewictwo to nie tylko błona, jeśli nie współżyłaś to nadal jesteś dziewicą, nie martw się.

błony dziewiczej nigdy jakoś z dziewictwem nie łączyłam więc o tyle jest ok. Ale czy takie duże krwawienie jest normalne? Nie wiem dla czego ale zawsze myślałam że jak już będzie krew, to będzie jej niewiele.

Gość gość
Przebiłaś błone to krwawiłaś, czego jeszcze nie rozumiesz zidiociała 25latko?