Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Syn i jakaś szmaciana lalka

Polecane posty

Gość gość

Z pewnością zaraz usłyszę jaka to ja nie jestem, ale wierzę, że znajdzie się ktoś na poziomie i zrozumie. Mam syna w wieku niespełna 18 lat, od niedawna zaczął spotykać się z jakąś dziewczyną, wczoraj była u nas w domu i zwyczajnie ją wyprosiłam, nie spodziewałam się, że tak wygląda dziewczyna mojego syna. Rodzice niczego sobą nie reprezentują, bo ją wypytałam, na dodatek ona uczy się w technikum, więc planów na studia zapewne nie posiada żadnych. Mąż jest lekarzem, ja jestem po wyższych studiach, syna chcemy wykształcić. Od wczoraj się do mnie nie odzywa, ale ja uważam, że zrobiłam bardzo dobrze wypraszając ją z domu i mówiąc że nie życzę sobie kontaktów z moim synem.

Gość gość
Tia lekarz. Twój mąż to zwyczajny Janusz z piwnym brzuchem, a Ty zwyczajna Grażyna.... Prowo 0/10

Gość gość
słabo

Gość gość
Nie wiesz z kim piszesz chłopczyku.

Gość gość
Z mitomanką?

Gość gość
Spodziewałam się osób bez poziomu. Żegnam Państwa.

Gość gość
ja mam w pionie

Gość gość
Wyprosilas ją bo chodzi do technikum i sądzisz, że nie pójdzie na studia? :D Szkole to Ty moze skonczylas i ze wsi wyszlas ale wies w Tobie zostala.

Gość gość
To dziewczyna bez perspektyw z niezbyt dobrego domu, bez wpojonych wartości i wzorców, gdyby chciała zmienić swoje dotychczasowe życie, poszłaby na studia. Nie uważasz?

Gość gośćbezszkoly
Nie, nie uwazam bo napisalas ze uczy sie w technikum a nie ze je skonczyla. Studia to wyznacznik bycia szczesliwym albo bycia na poziomie? Wcale sie nie zdziwie jak kiedys " dostaniesz" synowa z dobrego domu po studiach wyzszych i bedzie zdradzala syna albo go oskubie z kasy. Ehh starescie a glupiescie. Na udane zycie nie ma dobrej recepty im szybciej to pojmiesz tym lepiej.

Gość gośćbezszkoly
A poza tym to mysle ze to provo ;)

Gość gość
Według Ciebie studia są wyznacznikiem zdrady i oskubania z kasy? Jeśli przyszła synowa będzie sobą coś reprezentować to chętnie dam pieniądze na wybudowanie domu dla nich, ale podkreślam - coś sobą reprezentować!

Gość gośćbezszkoly
Nie :) Za to wg Ciebie ich brak jest wyznacznikiem patologii. To jeszcze dzieci albo raczej gowniarze a Ty myslisz ze zaraz sie beda pobierac.

Gość gość
Nie, wcale nie myślę, że będą się pobierać! W życiu bym na to nie zezwoliła, ewentualnie z daleka od nas. Uważam jednak że taka dziewczyna może synowi namieszać w głowie, mało to takich przypadków, już sposoby to one swoje mają. Zaraz łóżko, nie daj Boże dziecko i co później? Syn do końca życia będzie się użerał z wywłoką, bo był młody głupi i nie rozumiał pewnych rzeczy. Ty jednak chyba masz nie po kolei w głowie albo nie posiadasz własnych dzieci i nie rozumiesz tego.

Gość gość
A jaki poziom Ty sobą reprezentujesz, że nie wiesz, że po technikum też zdaje się maturę i można iść na studia? Można też od razu pracować i studiować zaocznie, jeśli samemu te studia sobie trzeba sfinansować. Mądra dziewczyna. Może chce być informatykiem albo farmaceutką? Sto razy lepiej jej będzie w życiu po tym technikum, niż po liceum i jakiejś socjologii.

Gość gość
Najśmieszniejsze jest to, że twój syn już ją zapłodnił (a jeżeli nie to wkrótce to zrobi). No i co ty na to? Będziesz babcią. Nie cieszysz się?

Gość gośćbezszkoly
Ja po prostu chyba inaczej wychowalam swojego syna i nawet by mi do glowy nie przyszlo by mogl sie zadawac z jakąś szmacianą lalką ;) Na Twoim miejscu postawilabym na rozmowe z synem, zakazy w tym wieku tylko Cie od niego oddalą. Wybor towarzystwa? Na to mialas killanascie lat. Milego wieczoru :)

Gość gość
Bezszkoły - proszę napisz mi co Ty osiągnęłaś bez żadnego wykształcenia? I nie pisz mi o wychowywaniu dziecka, skoro pojęcia żadnego nie masz! Dla takich jak Ty to byle jak, byle było i jest w porządku. Rodzice nie wykształceni, to i dziecko nie musi, bo po co, a później 500+ , zasiłki,wyprawki, a biednym emerytom na leki brakuje, bo wszystko z ich kieszeni i kieszeni podatników idzie. Jak ktoś więcej zarabia, to teraz dodatkowo musi na was płacić. Wiele znam takich przypadków!

Gość gość
Masz autorko łeb zj****y pięknie.

Gość gośćadolfhitler
Po pierwsze temat dotyczy Twojej pozal sie Boze, przyszlej synowej a nie mnie. Skoro jednak prosisz, zaspokoje Twoja ciekawosc: radze sobie, serio :) Myslisz, ze nie mam szkoly bo podpisalam sie na forum: goscbezszkoly? Jestes glupia czy taka naiwna? Jestem pewna ze to provo :P ale poniewaz weszlam tu tylko po to by sie powyglupiac i posmiac, to czuje sie w Twoim temacie jak w domu.

Gość gość
Właściwie to też chciałam się powygłupiać, więc jesteśmy kwita ;) Mam nadzieję, że nie uraziłam, a temat (pewnie też prowo) skopiowałam z innego forum, ale nie chce mi się już tworzyć tego.

Gość gośćlubiesandalki
Luz :) Nie kopiuj... nie umiesz sama czegos wymyslic? ;) Ja zostawiam kopiowanie tym bez wyobrazni :P choc intuicja mi mowi, ze wcale kopiowac nie musisz ;)

Gość gość
Raczej nie wymyślam żadnych prowokacji, jedynie czytam sobie tutaj wątki, czasem włączę się w rozmowę, a jakoś tak mnie dzisiaj naszło na wygłupy, czytałam ten temat i chciałam zobaczyć jaka reakcja będzie tutaj, ale to z daleka prowokacją śmierdzi, tam też mało ludzi się nabrało, tylko że tamto to nie jakieś mega forum jak tutaj. Swoją drogą też lubię sandałki ;)

Gość gość
Daleko mi do chłopaka od zerwania po 5 latach, nie wiem czy czytałaś jego wątek, bo ja się tam najbardziej udzielałam, a chłopak nagle oznajmił że to provo :D Więc i ja chciałam "zaszaleć" ale to nie ten poziom :D

Gość gośćlubieonuce
Stawiam ze tylko jedno zdanie w tym ostatnim poscie jest prawdą ;) Szkoda ze juz musze opuscic to forum :(

Gość gość
Śmiesznie, że mi nie wierzysz ;) No ale zdarzyło mi się dwa razy założyć prowokację - bez żadnych większych "sukcesów" ;) Ja z kolei podejrzewam, że Ty to raczej często :D No szkoda, szkoda. Miłego wieczoru ;)

Gość gość
Ale jesteś p******a. Straciłas syna wiesz o tym?

Gość gość
Tak, wiem, wiem - straciłam go na zawsze , głupia ja :( :(

Gość zapomnialamnazwyuzytkownika
Ja nie wychodze z tego forum, nie pracuje wiec mam duzo czasu. Czytam cale forum bo od ksiazek mnie oczy bola :P

Gość gość
Można zgłupieć od czytania tutaj co niektórych tematów, więc podziwiam ;) Ja pracuję, ale jutro jeszcze nie idę, więc mam luzik ;)