Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprzedaję swoje skarpetki, stopki, buty, japonki

Polecane posty

Gość gość

balerinki itd. Jaki jest na to popyt :0 Początkowo powiedziała mi o tym koleżanka, nie jesteśmy z jakiś bogatych domów, ale też nie biednych, no i ona w ten sposób zaczęła sobie dorabiać do tego co dostaje od rodziców. Dodałam ogłoszenie w dwóch miejscach i w ciągu godziny miałam ponad 30 wiadomości. Zdarza się też sprzedać majtki, stringi, pończochy czy szpilki. Wszystko dla fetyszystów stóp. Oni wysyłają kasę, różne ceny w zależności co chcą, koszt przesyłki jest wliczony w koszty. Jedynie co to muszę przesłać im zdjęcie stóp i swoje zdjęcie bez twarzy z karteczką, na której ma być napisane to co oni chcą. Co drugi dzień jestem na zakupach, bo w takim tępie wszystko schodzi. Robiła tak kiedyś któraś z Was? ;)

Gość gość
ile kasy z tego masz?

Gość gość
Chwalić się każdy może:-D

Gość gość
To różnie, bo buty i szpilki rzadko schodzą, bo są zwyczajnie droższe, buty sportowe sprzedaję za 150 zł, ale to firmy nike w nich biegam, szpilki to do 100 zł. No i oczywiście wysyłka 14 zł którą też klient pokrywa. Najczęściej jednak schodzą stopki para 30 zł plus wysyłka więc najczęściej płacą 40 zł. Kupują po 2 pary. Najwięcej w ciągu dnia zarobiłam niecałe 600 zł. Jutro powinnam mieć przelewy z weekendu to ponad 300 zł . Dziennie średnio 150-200 zł. Mam też klientów na zdjęcia stóp za 10-15 fotek 25-30 zł. Zdjęć ciała w bieliźnie i zdjęć twarzy nie wysyłam. Aaa, no i jak buty chcą kupić to kilka dni trzeba odczekać aż trochę w nich pobiegam na gołe stopy.

Gość gość
Ja się nie chwalę, tylko często tutaj jestem, a wątek założyłam, bo jestem w szoku, że tak można na tym zarobić i chciałam spytać czy któraś też tak zarabiała nie pracując a ucząc się.

Gość gość
Wirus?

Gość gość
Żaden wirus. Zwykłe ogłoszenie.

Gość gość
Dziewczyny mają fajnie, ja to na 150-200 zł muszę się dziennie zaharować jak beduin, a ona niczym nie ryzykuje nikt nie wie kto to, a zarobi taką kasę. Sam jestem fetyszystą stóp i wiem jaki jest na to popyt, ale ja z tego nie korzystam ;) Ale interes przyznam dobry.

Gość gość
To Twoje stópki na zdjęciach?

Gość gość
No ryzyka nie ma żadnego, bo tak jak mówiłam, twarzy nie wysyłam. Kontakt mailowy, on podaje adres przesyła kasę na konto, expresem, albo wysyła potwierdzenie, ja robię paczkę idę na pocztę i po sprawie, kontakt się urywa, chyba że chce znowu, albo napisze mi że fajny zapach :D Tak, to moje stopy na fotkach.

Gość gośćbzdura
Reklamuje sie :D :D :D

Gość gość
Uwierz, że nie muszę :D na dużo mailów nawet nie odpisuję, bo tyle tego jest ;)

Gość Mort po kopnięciu
Stooooopyyyyyyy!

Gość gość
Ja ogłaszałam się na zdjęcia, których i tak nigdy nie wysłałam, ale kasa z tego dobra była ;)